Kuldīgā izcēlies ugunsgrēks ražošanas ēkā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls.
VUGD mašīna. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien Kuldīgā izcēlies ugunsgrēks kādā ražošanas ēkā, aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēma plkst.11.39. Ierodoties izsaucēja norādītajā adresē Meistaru ielā, tika konstatēts, ka ēka jau deg ar atklātu liesmu un uguns strauji izplatās, apdraudot arī blakus esošās būves jumtu.

Ugunsdzēsēju glābēju darbu sarežģī un apdraud ēkā esošie skābekļa baloni un lielā karstuma izraisītā jumta deformēšanās.

Ugunsgrēka dzēšanai piesaistīti vairāk nekā 20 ugunsdzēsēji glābēji ar sešām autocisternām un autokāpnes.

VUGD turpina darbu notikuma vietā.

Kokrūpniecības uzņēmuma "Stiga RM" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 43,813 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 78,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus koncerna peļņa pieauga 4,7 reizes - līdz 9,508 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Tikmēr koncerna mātesuzņēmums "Stiga RM" pagājušajā gadā strādāja ar 43,052 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 80% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga 4,8 reizes un bija 9,412 miljoni eiro.

Kompānija "Stiga RM" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,921 miljons eiro. Kompānija pieder Andrim Ramoliņam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu