Ceturtdienas horoskops: 11. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Dudarev Mikhail/ Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 11. augustam.

AUNS

Izcelsies ar profesionalitāti un varbūt saņemsi karjeras piedāvājumu. Tikai nepārstrādājies līdz spēku izsīkumam. Atceries, ka sevi jāmīl!

VĒRSIS

Lietišķajā jomā būsi viļņa virsotnē, pratīsi atstāt labu iespaidu un sekmīgi izveidosi noderīgas pazīšanās. Veiksme ir ar tevi. Pastāv iespējas palielināt ienākumus.

DVĪŅI

Pret darba pienākumiem izturies atbildīgi un neiesaisties intrigās vai strīdos. Attiecībās ar līdzcilvēkiem vislabākais – no sirds izrunāties, lai nekrājas īgnums.

VĒZIS

Tu esi nopietns un atbildīgs cilvēks, bet reizēm par problēmām jāprot pasmaidīt. Tad cilvēki tev smaidīs pretī un dzīve liksies krāsaināka. Darbi labāk sokas, ja dari tos ar vieglumu.

LAUVA

Šī diena tāda saspringta, daudz pienākumu un jāpieņem izšķiroši lēmumi. It īpaši tad, ja tu ieņem vadošu amatu. Toties sekmīgs laiks kontaktiem ar ārzemēm vai komandējumam.

JAUNAVA

Lielisks laiks jauniem plāniem, radīsies interesantas idejas par peļņu. Tās jārealizē tev pašam, jo uz citu solījumiem nevar paļauties. Un vēl jāatceras sakāmvārds: kas lēni nāk, tas labi nāk.

SVARI

Strādā čakli un mērķtiecīgi, un tavs veikums noteikti tiks novērtēts. Var nākt saistošs karjeras piedāvājums vai rasties labas pozīcijas privātā biznesa attīstībai.

SKORPIONS

Ir iespējas satikt biznesa partnerus sadarbībai nākotnē. Tomēr naudas lietās esi apdomīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās, svarīgi nekļūdīties.

STRĒLNIEKS

Jābūt prātīgam un apdomīgam lietišķajās lietās. Neuzsāc projektus, kas nav izplānoti līdz vissmalkākajām detaļām. Var gadīties, ka šobrīd tavi plāni ir lielāki nekā reālās iespējas.

MEŽĀZIS

Darbā atbildīgi pienākumi un šīs ir īstais brīdis, lai runātu par algas pielikumu. Ja liekas, ka tavs veikums netiek pietiekami novērtēts, lūkojies pēc labāka varianta.

ŪDENSVĪRS

Piemērota diena autoritātes stiprināšanai, cilvēki uzklausīs tavu viedokli un respektēs. Darbā enerģiska rīcība tiks atzinīgi novērtēta – iespējams, iegūsi kādus bonusus.

ZIVIS

Labi orientēsies cilvēkos un uztversi vissīkākās nianses, kas ieskanas intonācijās vai "starp rindiņām". Tas palīdzēs tikt skaidrībā ar samezglotām situācijām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu