VIDEO ⟩ Ieķērās formastērpā un skrāpēja seju. Agresīva sieviete Pārdaugavā uzbrūk policistam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls.
Rīgas pašvaldības policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāda sieviete alkohola reibumā Rīgā, Torņakalnā tikusi pie naudas soda un vizītes policijas iecirknī, jo nevēlējās sadarboties ar likumsargiem. Agresīvi noskaņotā sieviete saskrāpēja inspektoram seju un bojāja dienesta apģērbu, vēsta "Degpunktā". 

Otrdienas, 9. augusta, pievakarē Torņakalna iedzīvotājiem nolēmuši izsaukt policiju, nespējot klausīties pārāk skaļo kādas kompānijas bļaustīšanos.

Kompānija kādā iekšpagalmā zem nojumes lietoja alkoholiskus dzērienus, sarunājās paaugstinātos toņos, bet vienā mirklī pat teju sakāvās. Konflikts neeskalējās, jo norādītajā adresē ieradās patruļpolicisti. No sastaptajiem skaidrā prātā nebija neviens, taču izskatās, ka policistu klātbūtnē vīriešu agresija rima.

Ar vīriešiem tika veiktas pārrunas, un to laikā viņi nomierinājās, savukārt viena no kompānijā esošajām sievietēm turpināja bļaustīties ar cieņu aizskarošiem izteicieniem un nereaģēja uz policijas aizrādījumiem:

"Esmu tikko atbraukusi no ārzemēm. Es taču varu izpausties. Pilnā. Tikko no ārzemēm, un es izpaudīšos šitai [cenzēts] policijai par visu, ko vien var. Lai viņi [cenzēts] aizrijas."

Cita kompānijā esošā sieviete tikmēr metās virsū policistam, ieķērās formastērpā, skrāpēja seju, tāpat arī norāva ķermeņa kameru un saplēsa atstarojošo vesti.

Iesēdināta dienesta transportā, sieviete turpināja sist pa spēkrata durvīm, kliegt un nekādi negribēja sadarboties ar likumsargiem, proti, atteicās nosaukt personas datus. Kamēr visiem citiem skaļas kompānijas dalībniekiem bija ļauts doties mājās un izgulēt dzērumu, skandalētājai priekšā bija ceļš uz Valsts policijas iecirkni. Par sīko huligānismu pret aizturēto ir sākta lietvedība un piespriests naudas sods 250 eiro apmērā.

Video: "Deggpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu