Režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā un meklē dāmas savam šovam, lai vestu bezmaksas randiņā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

ASV dzīvojošais latviešu režisors Miks Ozoliņš ieradies Latvijā un nāk klajā ar jaunumiem - viņš Latvijā ieradies, lai filmētu savu šovu "50 dolāru randiņi", liecina viņa publiskotie kadri sociālajos tīklos. 

Noprotams, ka Ozoliņš Latvijā ieradies ar mērķi filmēt sava jaunā šova "$50 Dates" jeb "50 dolāru randiņi" Latvijas versiju.

Šova laikā Miks iepazīstas ar sievietēm no visas Latvijas, kuras izrāda viņam savu dzimto pilsētu.

"Esmu vientuļais tēvs, baikeris un režisors, kuram patīk motocikli, beibes un ceļošana. Man patīk apceļot dažādas pilsētas, iepazīties ar vietējām meitenēm, kuras izrāda man savu pilsētu, un

mans mērķis randiņā iekļauties 50 dolāru robežās. Kas to lai zina, varbūt es atradīšu īsto un vienīgo?" tā Ozoliņš.

Šobrīd viņš meklē meitenes no dažādām Latvijas pilsētām. "Izcili, ja esi no Engures, Bērzciema, Liepājas, Siguldas, Rīgas, bet, protams, randiņi var notikt arī citās pilsētās. Filmēšana katrā pilsētā notiks vienu dienu," skaidro režisors.

Randiņa laikā Ozoliņš piedāvā dāmas izvizināt ar motociklu un centīsies iekļauties 50 dolāru jeb aptuveni 49 eiro budžetā. 

"Patiesais mērķis - parādīt, ka nevajag daudz naudas, lai ceļotu, palīdzētu izlauzties no komforta zonas un uzaicinātu savu simpātiju vai, iespējams, nākamo sievu uz randiņu," tā Ozoliņš.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Ozoliņš 2021. gadā laida klajā grāmatu "1001 guru", kurā viņš sevi parāda gan dzīves visproblemātiskākajās situācijās, gan spējā pārvarēt grūtības un virzīties uz priekšu un augšu ne vien ārišķīģā, bet arī garīgā nozīmē.

"Grāmata ir par patiesākajiem un labākajiem skolotājiem dzīvē," stāsta autors. "Uzskatu, ka jebkurš cilvēks, kurš atstāj dzīvē kādu nozīmīgu emociju buķeti vai notikumu virkni neatkarīgi no pazīšanās laika, ir kā skolotājs. Bērni vecākiem un vecāki bērniem, vīri sievām un otrādi. Tas attiecas arī uz "neizdevušos" romantisko attiecību dalībniekiem… tas attiecas uz visu."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu