Pugačova atbild Galkina koķetēšanai ar video sveicienu, kurā pastaigājas ar abu bērniem gar jūras krastu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu humorists Maksims Galkins devies tūrē uz Igauniju, bet viņa sieva, estrādes dīva Alla Pugačova ar abu bērniem pavada laiku Jūrmalā. Galkins ar Pugačovu publiskajā telpā koķetē, veltot viens otram mīļus vārdus un uzmanību atšķirtības laikā. 

Ģimene iemūžināta, pastaigājoties gar jūras krastu. Trijotne smējās un nodeva sveicienu Galkinam. "Pamājiet tētim. Mēs ejam mājās!" video saka Pugačova. 

"Kad tētis ir prom, viņš par mums uztraucas. Kur mēs esam? Kā mums iet? Neuztraucies, dārgais, mums viss ir labi!" ierakstā atklāj Pugačova.

Galkins reaģējis uz video ar komentāru: "Uz tikšanos, mīļie!"

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka Galkins, esot prombūtnē no ģimenes, dalījās ar 20 gadus senu kopbildi, kur redzams ar primadonnu. Pie publiskotā kadra viņš rakstīja, ka jau ilgojas pēc mīļotās.

Galkins pēdējā laikā iemantojis lielu cieņu ne tikai Latvijā, pārsteidzot ar latviešu valodas zināšanām, bet nu jau arī Igaunijā - jo arī tur viņš klausītājus pārsteidza ar frāzēm igauņu valodā.

Komiķis gan izrādēs Latvijā, gan Igaunijā uzsvēra, ka Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko viņš saka, tāpēc sācis mācīties citas valodas.

Ceturtdien, 4. augustā, krievu humorista Maksima Galkina uzstāšanās Dzintaru koncertzālē burtiski uzkarsēja internetu. Viņa uzstāšanās kļuva par interneta hitu. Cilvēki rakstīja atzinīgus vārdus komiķim, kā arī uzteica viņa latviešu valodas zināšanas.

Galkins jūlija sākumā sociālajos tīklos apliecināja, ka kopā ar sievu un bērniem atrodas Latvijā. Galkins ik pa laikam publicē ikdienas ainiņas no savas dzīves, kur, piemēram, atpūšas kopā ar dēlu, bauda Jūrmalas skaistos saulrietus un pastaigājas ar sievu Allu pa Jūrmalas ielām.

Galkins savā sociālo tīklu lapā arī regulāri publicē pretkara izteikumus. Mākslinieks arī pastāstīja, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

Galkins un Pugačova ir vecāki dvīņiem Garijam un Jeļizavetai, kurus iznēsāja surogātmāte. Pāris laulības gredzenus mija 2011. gadā, taču viņiem pirms laulībām jau bija desmit gadus ilga attiecību vēsture.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu