Impulsīvākās sievietes pēc Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Roman Samborskyi/ Shutterstock

Astrologi noteikuši impulsīvākās sievietes pēc Zodiaka zīmes. Lasi un uzzini, kuras tās ir. 

AUNS

Auna planēta ir Marss, kas ir kara darbības un enerģijas pavēlnieks, un tās stihija ir kaislīgā uguns. Šī astroloģiskā kombinācija mijas ar viņas nepieciešamību vienmēr būt pirmajai. Un tas padara Auna zīmē dzimušo sievieti par impulsīvāko no visām Zodiaka zīmēm. Pacietība nav viņām raksturīgs tikums, viņas rīkojas un tikai tad domā. Jāuzteic viņu spēja ātri reaģēt, tomēr impulsivitātes dēļ var pieļaut daudz kļūdu. Aunu sievietēm iesaka nodarboties ar sportu, lai mazinātu stresu un neļautos saviem impulsiem.

SKORPIONS

Lai gan Skorpionu valdošā planēta ir Plutons, viņu līdzgaitnieks arī ir impulsīvais Marss. Atšķirībā no Auniem, kuri rīkojas mirkļa iespaidā, Skorpiona zīmē dzimušās sievietes runā visu, kas uz mēles. Savas pārlieku lielās atklātības dēļ var gadīties visai bieži ievainot savus tuvākos. Turklāt Skorpionu sievietēm ir tieksme pakļaut sevi briesmām, jo viņas vairāk rīkojas emociju, nevis saprāta vadītas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra zīmē dzimušo sieviešu impulsivitāte nav līdzīga Auna vai Skorpiona impulsivitātei, tā slēpjas šo sieviešu ideju zibenīgajā izpausmē. Viņas nemanāmi ar tām iepazīstina un tikpat ātri cenšas pakļaut citus. Ūdenvīrus pārvalda Saules sistēmas dumpinieks Urāns, tāpēc Ūdensvīres dara visu, kad vēlas un ko vēlas, nerēķinoties ar citiem. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu