Dziedātājai Samantai Tīnai ir jauna aizraušanās, kas viņai dod prieku un mierinājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: LTV/Ina Kronberga

Pusaudžu gados dziedātāja Samanta Tīna piedzīvoja nepatīkamu atgadījumu – viņa nokrita no zirga un kopš tā laika turējās pa gabalu no šiem dzīvniekiem. Tomēr viņa savas bailes ir pārvarējusi un sapņo, ka reiz varēs majestātiskā dzīvnieka mugurā auļot gar jūras krastu, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Pirms 16 gadiem mēs ar draudzenēm apmeklējām izjādes un mācības zirgaudzētavā Tīle. Viss bija jauki līdz brīdim, kad neveiksmīgi nokritu," atminas Samanta.

Pēc nepatīkamā kritiena pusaudžu gados dziedātājai katra tikšanās ar zirgiem bijusi satraukuma pilna, tāpēc doma par izjādēm tika atmesta pavisam. "Mēģināju kāpt atkal zirga mugurā, bet jutu, ka manī ir stress un nedrošība," stāsta viņa.

Atkal kāpt zirga mugurā dziedātāju iedrošinājusi skatuves kolēģe Dināra Rudāne: "Mani iedvesmoja tas, ka Dināra bez lielām priekšzināšanām devās uz Maroku, kur ātri vien iemācījās auļot un trīs dienas pavadīja zirga mugurā."

"Pirmajā reizē jutos droši, un jau otrajā trenere teica, ka esmu gatava atsākt rikšot. Nu, lūk, pēc 16 gadu pauzes ķermenis tomēr visu atceras. Vaigi sāp, jo visu laiku smaidu. Tās ir fantastiskas emocijas, kas rada pacilājošu garastāvokli, par jauno aizraušanos stāsta Samanta.

"Ne velti saka, ka zirgi ir labi terapeiti," saka dziedātāja. Laiks, kas tiek pavadīts pie majestātiskajiem un skaistajiem dzīvniekiem, dziedātājai sniedz mierinājumu pēc nesen piedzīvotā zaudējuma.

Dziedātāja arī savā "Instagram" dalās emocijās pēc katras nodarbības. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja zaudēja savu mīluli - sunīti Skarabeju, ar kuru kopā bija 12 savus dzīves gadus.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 2. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu