Pārbaudes laikā policija Rīgas ielās atradusi 10 meklēšanā izsludinātus cilvēkus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policijas automašīna. Attēls ilustratīvs.
Valsts policijas automašīna. Attēls ilustratīvs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonedēļ profilaktiskā pasākumā ielu noziedzības apkarošanai Rīgā policisti konstatējuši 10 meklēšanā izsludinātus cilvēkus, vēsta Valsts policija. Kopā pārbaudītas 146 personas.

Aizvadītajā diennaktī policija Rīgas Centrālās stacijas apkārtnē, Maskavas forštatē, Āgenskalnā un Ziepniekkalnā veica profilaktiskos pasākumus ielu noziedzības apkarošanai.

Kopumā apmēram sešu stundu laikā policisti uz ielām pārbaudīja 146 personas.

Desmit no pārbaudāmajām personām atradās meklēšanā, tostarp piecas meklēšanā izsludinātās personas policisti nogādāja uz izolatoru. Viņu vidū bija personas, kuras meklēšanā bija izsludinājusi tiesa par izvairīšanos no brīvības atņemšanas, kā arī personas, kuras meklēja policija dažādos iepriekš sāktos kriminālprocesos.

Papildus tam policisti reida laikā Maskavas ielā pamanīja vīrieti, kas izskatījās apreibinājies. Vīrieti pārbaudot, policisti viņa personīgajās mantās konstatēja zaļganbrūnas krāsas augu izcelsmes vielu, kurai nozīmēta ekspertīze.

Ja ekspertīžu rezultāti uzrādīs, ka izņemtās vielas ir narkotikas un viņš atradies narkotiku reibumā, viņam likumā noteiktajā kārtībā būs jāatbild par šiem pārkāpumiem.

Tāpat Rīgas Centrālās stacijas apkārtnē policisti aizturēja 16 gadus vecu jaunieti, kurš izskatījās alkohola reibumā un, kuram līdzi bija nereģistrēta gāzes pistole.

Lai cīnītos ar ielu noziedzību un veiktu noziegumu profilaksi, policija arī turpmāk dažādos Rīgas mikrorajonos rīkos šādus pasākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu