Kāda Galkina fane mēroja ceļu no Sanfrancisko uz Tallinu, lai redzētu komiķi klātienē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu komiķis, TV raidījumu vadītājs un šovmenis Maksims Galkins nupat aizvadījis krāšņus koncertus Igaunijā. Visi koncerti bija izpārdoti un fani bija ieradušies ne tikai no Igaunijas, bet arī no tālākām zemēm, lai klātienē redzētu mākslinieku un nofotografētos, ziņo medijs "Limon".

Galkins uzstājās trīs Igaunijas pilsētās – Tartu, Jehvi un Tallinā. Visur krievu komiķa izrādes tika izpārdotas. Daži no apmeklētājiem bija ieradušies tāpēc, ka viņš skaidri pauž savu nostāju pret karu Ukrainā, bet lielākā daļa cilvēku jau iepriekš bijuši uz Maksima Galkina izrādēm un šo iespēju nelaida garām arī šoreiz, jo ciena viņu kā talantīgu mākslinieku un humoristu.

Pie Tallinas koncertzāles Alexela dienesta izejas pēc Maksima Galkina uzstāšanās "Limon" uzrunāja vienu no apmeklētājām, meiteni vārdā Katja, kura pastāstīja, ka ieradusies no tālās Amerikas, lai satiktu mākslinieku klātienē un nofotografētos.

- No kurienes esat?

- No Sanfrancisko!

- Kāpēc jūs tagad atrodaties pie dienesta izejas?

- Es ļoti mīlu Maksimu Galkinu. Kad biju maza, kopā ar vecākiem skatījos viņu televīzijā un vēlos viņu redzēt šodien.

- Domājat, ka izdosies?

- Es gribu, lai izdodas.

Galkins pēdējā laikā iemantojis lielu cieņu ne tikai Latvijā, pārsteidzot ar latviešu valodas zināšanām, bet nu jau arī Igaunijā - jo arī tur viņš klausītājus pārsteidza ar igauņu valodas zināšanām. Mākslinieks skatītājus sveica igauņu valodā.

"Labs vakars, dārgie draugi! Es sāku mācīties igauņu valodu, jo tagad Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko es saku koncertā. Tāpēc šodien es runāšu un jokošu tikai igauniski. Es redzu, cik daudzi igauņi ir izbrīnīti, ka es runāšu tikai igauniski..." - sacīja Galkins.

Galkins norādīja, ka igauņu valoda ir sarežģīta valoda un sarežģītības ziņā atrodas starp ķīniešu un krievu valodu.

"Cilvēks, kurš zina gan krievu, gan igauņu valodu, ir cilvēks, kuru vajag atalgot, atbrīvot no darba, lai viņš vienkārši saņemtu naudu!" - jokoja Galkins.

Maksims Galkins uzskata, ka viņam nav no kā baidīties. Viņš ieradās Igaunijā, nosodot Krievijas sākto karu, un sauc lietas īstajos vārdos.

Pēc tam, kad Krievija sāka karu pret Ukrainu, Galkins ar sievu Allu Pugačovu un bērniem ir pameta Krieviju un ir viena no retajām šīs valsts izklaides industrijas zvaigznēm, kas ieņem asi nosodošu pozīciju pret savas valsts agresīvo politiku.

Jūlija sākumā Galkins apstiprināja, ka ar sievu Allu Pugačovu un bērniem dzīvo Jūrmalā. 

Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem.

Galkins pēc koncerttūres arī savā "Instagram" dalījies ar mirkļiem no izrādes. Pie video viņš raksta:

"Paldies, Jehvi! Es jau divus gadu desmitus braucu uz šo brīnišķīgo Igaunijas pilsētu ar koncertiem, bet pandēmijas dēļ kādu laiku nebiju te bijis. Vēl viena neaizmirstama tikšanās ar saviem mīļākajiem skatītājiem."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu