Felipe Gabriels parakstījis līgumu ar populāru kino producentu, kas sadarbojas ar Holivudas aktieriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Felipe Gabriels Ksavjērs
Felipe Gabriels Ksavjērs Foto: publicitātes

Latvijas influenceris, aktieris un brazīliešu izcelsmes futbolists Felipe Gabriels Ksavjērs ir parakstījis līgumu ar starptautisko kino kompāniju "Orlando John", informē portāls "balticevents.info".

Felipe pievienojas komandai, kas pēdējā laikā regulāri sadarbojas ar tādiem Holivudas aktieriem, ka Džoels Kinamans (Joel Kinnaman) ("Suicide Squad", "Robocop", "Altered Carbon"), Riks Džuns (Rick Yune) ("The Fast and the Furious", "James Bond - Die Another Day", "Olympus has fallen"), Roberts Davi (Robert Davi) ("Die Hard", "James Bond - Licence to Kill", "The expendables") un daudziem citiem .

Felipe 2020. gadā debitēja sekmīgā lietuviešu filmā "Imprtinis jaunikis". Šogad Felipes otrā loma bija projektā "The Viking - Downfall of a Drug Lord", kur viņš bija spēlējis braziliešu gangstera lomu kopā ar dāņu kino zvaigzni un producentu Aleksu Hogu Anderesenu (Alex Høgh Andersen).

"Felipe ir ļoti čakls, prot vairākas valodas, un viņam viegli padodas uzstāties kameras priekšā. Šobrīd ir milzīgs potenciāls kļūt par starptautiska līmeņa aktieri. Jau pavisam drīz mēs varēsim redzēt Felipi populārākos straumēšanas kanālos," stāsta "Orlando John" kompānijas dibinātājs holandiešu producents Orlando Džons.

Arī pats Felipe publiskojis fotogrāfijas, kurā lepojas ar savu jauno sasniegumu: "Es nevaru aprakstīt tās sajūtas, kad redzu sevi uz lielā ekrāna un esmu pirmais melnādainais puisis, kurš runā lietuviski kino industrijā, un galvenais varonis. Esmu gatavs nākamajam izaicinājumam. Paldies Lietuvai par mīlestību."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu