VIDEO ⟩ Šoferu kautiņš uz Siguldas šosejas. Policija meklē agresīvo "Range Rover" vadītāju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Joprojām policijas meklēšanā ir "Range Rover" vadītājs, kurš aizbēga no notikuma vietas pēc fiziska uzbrukuma citam šoferim, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jau ziņots, ka 11. augustā uz Siguldas šosejas notika konflikts, kur pēc vienvirziena joslu nesadalīšanas divi automašīnu vadītāji apstājās ceļmalā un izrēķinājās fiziski. "Range Rover" šoferis izvilka beisbola nūju un ar to pāršķēla otram vīrietim seju. Policija ziņo, ka uzbrucējs joprojām nav atrasts un aktīvi tiek meklēts.

Par ceļu satiksmes negadījuma faktu Valsts policija uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidro automašīnas vadītāja identitāti. Par iespējamu miesas bojājumu nodarīšanu uzsākts administratīvā pārkāpuma process un cietušajam nozīmētas ekspertīzes.

Ar raidījumu sazinājās kāds aculiecinieks, kurš īsi pirms kautiņa izcelšanās redzēja visu, kas notika uz šosejas. Viņš uzskata, ka "Range Rover" speciāli gāja uz konfliktu.

Ja esat redzējuši video redzamā strīda pirmsākumu, proti, "Range Rover" un "Renault" vadītāju savstarpējo manevrēšanu starp joslām, zvaniet inspektoram, kurš šo lietu izmeklē, pa tālruņa numuru 67086687. Konflikts notika ap diviem dienā 10. augustā aptuveni trīs kilometrus pirms apvedceļa viadukta, braucot Rīgas virzienā.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu