Pirmdienas horoskops: 15. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Piotr Krzeslak/ Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 15. augustam.

AUNS

Interesanti sadarbības piedāvājumi vai jaunas iespējas vecajā darbā, negaidīti ienākumu palielināšanas varianti un auglīgas lietišķās sarunas. Aktīva un rosīga diena.

VĒRSIS

Svarīga nozīme finanšu lietām. Diezgan daudz var nākties tērēt par sadzīviskām lietām un saimnieciskām vajadzībām. Rūpīgi pēti cenu piedāvājumus, bet lielākus pirkumus labāk atlikt.

DVĪŅI

Daudz emociju, bet pārsvarā pozitīvas. Kopā ar kolēģiem vai darījumu partneriem ģenerēsi jaunas, radošas idejas un tas iedvesmos. Būsi ar sevi apmierināts.

VĒZIS

Darbā labas iespējas izcelties, pakāpties pa karjeras kāpnēm vai sākt pelnošu biznesa projektu. Taču nekas nenotiks pats no sevis – vajadzēs ieguldīt daudz enerģijas.

LAUVA

Būsi spēka un enerģijas pilns, un pozitīvo emociju vilnis nesīs augšup, pretī jaunu sasniegumu virsotnēm. Tā ir tava būtība – atrasties pirmajās rindās un plūkt uzvaras laurus.

JAUNAVA

Jaunā nedēļa sākas ļoti aktīvi – enerģijas daudz, prāts ass kā bulta, idejas un vēlme darboties. Parādīs savas neizsmeļamās darba spējas un organizatora talantus.

SVARI

Vari ķerties pie vispārdrošāko ieceru realizācijas – gūsi kolēģu un sabiedrības atbalstu. Pavisam nejauši uzradīsies cilvēki, kam tavas idejas liksies saistošas, un labāk veiksies darbs komandā.

SKORPIONS

Vari ķerties pie vērienīgiem projektiem, plānot, rakstīt koncepcijas un piesaistīt domubiedrus vai sponsorus, mainīt darbu vai darbības jomu. Veiksme arī biznesā.

STRĒLNIEKS

Izsaki savu viedokli, iesaisties diskusijās, piedalies pasākumos un prezentācijās, radīsies iespējas izveidot noderīgus lietišķos kontaktus vai noslēgt darījumus.

MEŽĀZIS

Tev ir savs redzējums un strikts viedoklis par dažādām norisēm, taču nav vēlams iesaistīties strīdos vai sākt kādu pamācīt. Katram ir jāatbild par sevi, un katram savi darbi darāmi.

ŪDENSVĪRS

Visu, ko šodien uzzināsi, vēlāk varēsi auglīgi izmantot. Diena pozitīvā gaisotnē, tikai nevajag uzņemties svešu problēmu risināšanu. Vakarā uzmanība jāvelta privātajai dzīvei.

ZIVIS

Tāda apcerīga un domīga pirmdiena. Vajag tikt skaidrībā par dzīves vērtībām un prioritātēm. Iespējams, esi veltījis daudz laika citiem, bet tikmēr savas lietas iekavējušās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu