Vairākās Rīgas centra ielās līdz augusta beigām ierobežos satiksmi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saistībā ar "RailBaltica" būvdarbiem norisinās bijušā tirdzniecības centra "Titāniks" demontāžas darbi. Ilustratīvs attēls.
Saistībā ar "RailBaltica" būvdarbiem norisinās bijušā tirdzniecības centra "Titāniks" demontāžas darbi. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Dzelzceļa projekta "Rail Baltica" būvdarbu laikā no šodienas līdz 31. augustam Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Dzirnavu ielā, Turgeņeva ielā un Abrenes ielā pie šo ielu krustojuma,  informēja Rīgas dome.

Tāpat no šodienas līdz 28.augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Lāčplēša ielas posmā no Satekles ielas līdz Kalupes ielai un tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kalupes ielas posmā no Krāslavas ielas līdz Lāčplēša ielai.

Pilnsabiedrībai "Bererix" uzdots izvietot ceļa zīmes un pagaidu pieturvietu, nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajos ielas posmos, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī nodrošināt operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustību var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu