Neparedzami laikapstākļi un slēpošana lejup no kalna. Pāris, kas nebaidījās no ekstremālām kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jaunais pāris slēpo lejup no kalna.
Jaunais pāris slēpo lejup no kalna. Foto: Haley Badenhop/ Facebook

Heilija vienmēr ir sapņojusi par kāzām kalnos. Tā kā pāris deva laulības zvērestu sniegota kalna virsotnē, jaunlaulātie nolēma, ka vienīgais loģiskais risinājums ir pamest ceremonijas vietu, slēpojot no kalna lejup, vēsta medijs "Insider".

"Kad pirmo reizi nokļuvu kalnos, es pie sevis nodomāju: "Ak dievs, šī būtu tik laba vieta kāzām," atceras sieviete. "Es vienmēr esmu vēlējusies kāzas kalna virsotnē, bet nekad nezināju par to tehnisko pusi - vai tas vispār būtu iespējams."

Lai gan pāris saderinājās 2021. gada septembrī un laulības ostā iestūrēja šī gada aprīlī, viņi sāka plānot ceremoniju tikai šī gada janvārī.

Viņi nolēma apprecēties slēpošanas sezonas pēdējā nedēļā. Ceremonija notika kalnu slēpošanas kūrortā, kur līgavainis ir sponsorēts slēpotājs.

Tā kā viņi deva laulības zvērestu sniegota kalna virsotnē, pāris nolēma, ka vienīgais loģiskais risinājums ir pamest ceremonijas vietu, slēpojot no kalna lejup.

Kāzās piedalījās aptuveni 75 viesi, kuri kalna virsotnē nonāca, braucot gaisa vagoniņā. Laikapstākļi kalnos ir ļoti neparedzami, un tie būtiski var ietekmēt svinīgo dienu. Līgava stāsta: "Ceremonijas vieta ir bēdīgi slavena ar vējainu laiku." 

Tomēr pārim paveicās:

"Tā bija labākā diena visas sezonas laikā; nākamajā dienā bija sals un vējš un viņi apturēja gaisa vagoniņus, kas viesus veda augšup."

No aptuveni 75 viesiem 20 pievienojās pārim pēc ceremonijas, arī slēpojot no kalna lejup. "Mēs nezinājām, vai kāds slēpos kopā ar mums; tajā dienā pēkšņi daudzi cilvēki ieradās ar savām slēpēm," atceras Heilija. Savukārt viesi, kuri izvēlējās ceremonijas vietu atstāt, braucot gaisa vagoniņā, jauno pāri sagaidīja kalna pakājē, apberot ar ziedlapiņām. 

@haleybadenhop some newlyweds prefer a limo but not us 😄 #2022bride #winterwedding ♬ Man! I Feel Like A Woman! - Shania Twain

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu