"Viņš bija sagrauts — ​​pilnīgi nenomierināms." Londonā tiek meklēta līgava, kura topošajam vīram nozagusi gandrīz 6000 eiro

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: cunaplus/ Shutterstock

Londonā, Hītrovas lidostā kāda līgava laikā, kamēr mīļotais atradies labierīcībās, paņēmusi abu bagāžu un naudas summu 5000 Lielbritānijas mārciņu jeb gandrīz 6000 eiro vērtībā, kas bija paredzēta kāzām Romā, un aizbēgusi nezināmā virzienā, vēsta medijs "Insider".

"The Sun" ziņo, ka aptuveni 40 gadu vecie mīlnieki nesen bija saderinājušies.

Pāris plānoja lidot uz Romu, lai apprecētos, taču, kad vīrietis bija aizgājis uz lidostas labierīcībām, sieviete paņēma visas viņa mantas un pazuda. Zādzība notika ceturtdien, 11. augustā. Uz lidostu tika izsaukti policisti, taču līgava nekur nebija atrodama. Pazudušās līgavas meklēšana turpinās.

"Viņš bija sagrauts — ​​pilnīgi nenomierināms. Viņi bija iepazinušies pavisam nesen, un viņam uz acīm bija rozā brilles," stāsta kāds notikuma aculiecinieks. "Dienu iepriekš viņš bija sievieti bildinājis, un viņa deva jāvārdu. Viņi plānoja apprecēties Romā un grasījās turp lidot. Kamēr viņš atradās labierīcībās, viņa aizlaidās lapās ar visām viņu mantām."

Lidostas darbinieki mēģināja sievieti atrast, taču neveiksmīgi, tādēļ tika izsaukta policija. 

"Nav pat skaidrs, vai viņa ir aizbraukusi prom no lidostas vai devusies uz citu valsti," saka aculiecinieks.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu