Gaidāmas izmaiņas vairākos trolejbusu un autobusu maršrutos Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Trolejbuss.
Trolejbuss. Foto: Rebeka Žeire/LETA

Lai uzlabotu sabiedriskā transporta kustības ātrumu Rīgā, no 23. augusta tiks veiktas izmaiņas vairāku trolejbusu un autobusu maršrutos Daugavas labajā krastā, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Izmaiņas skars 13., 14., 17. trolejbusa un 16. un 48. autobusa maršrutus virzienā no Ieriķu ielas, Mežciema, Purvciema, Papīrfabrikas "Jugla" un Pļavniekiem.

Transportlīdzekļi kursēs pa maršrutu līdz Biķernieku ielai, tālāk pa Biķernieku ielu, Viļa Ģelbes ielu, Brīvības gatvi un tālāk pa maršrutu. Viļa Ģelbes ielā, pirms krustojuma ar Brīvības gatvi, tiks izveidota jauna pieturvieta "Gustava Zemgala gatve".

Kustība pa Viļa Ģelbes ielu šajā posmā tiks atļauta tikai sabiedriskajam transportam, tādējādi, līdz ar maršrutu novirzīšanu no Struktoru ielas, sabiedriskajam transportam tiks nodrošināta prioritāte un tiks apbraukts Struktoru ielas un Brīvības gatves krustojums, kur veidojas būtiski satiksmes sastrēgumi.

"Rīgas satiksme" ir Rīgas pašvaldībai pilnībā piederošs uzņēmums. Saskaņā ar "Firmas.lv" pieejamo informāciju, tas 2021.gadā strādājis ar 161,12 miljonu eiro apgrozījumu un 3,05 miljonu eiro peļņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu