Šovu zvaigzne Magone Šutoviene par pasākumu vadīšanu: Ja Baiba Sipeniece var, kāpēc gan es nevarētu? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Gulbeniete Magone Šutoviene, kura jau trīs gadus savu dzīvi atrāda telekanāla STV Pirmā! realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atzīst, ka tas daudz devis viņas personības attīstībā.

"Iepriekš ņēmu pirmo vīrieti, kas nāca, jo šķita, ka esmu izmisumā naudas dēļ. Pieņēmu to, ja vīrietis pīpē un dzer. Tagad tā vairs nav! Jā, mani var vest uz randiņu, var pasniegt ziedus un dāvanas, bet tādēļ es uzreiz ne ar vienu negulēšu," strikti paziņo Magone.

Viņa atzīst, ka prasības pret stipro dzimumu pēdējo gadu laikā esot manāmi augušas: "Šobrīd neko nemeklēju. Esmu noskatījusi vienu sirsniņu, un man šķiet, ka tas ir abpusēji, bet nu redzēs, kā man ies."

Viņa gan piebilst, ka jānokārto vecās lietas, lai varētu sapņot par jaunām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka vasarā Magone metusies jaunā izaicinājumā un nu sevi piesaka arī kā pasākumu vadītāju.

"Es pie sevis tā padomāju – Baiba Sipeniece visu sāka no Jaunpils, ne Rīgas centra. Vienkāršs, parasts bōbietis. Kas manī ir citādāks?

"Magone tagad ir brends! Cilvēki jau zina, ko nozīmē Magone, ko var sagaidīt – jautras spēles, iznešanu cauri, amizantus lauku darbus. Tas ir produkts, kuru šobrīd aktīvi pārdodu," lietišķi klāsta Magone.

Magonei ir arī ir savs cenrādis: "Ja brauc pie manis, jāmaksā 50 eiro stundā. Ja es braucu, tad gan jāsedz arī manu bērnu aukles izmaksas un benzīna nauda. Ne katru dienu, bet nedēļā vismaz viens divi pasākumi man ietrāpās," stāsta Magone

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 16. augusta numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu