Magone Šutoviene par tievēšanu: Kuņģi griezt gan neesmu gatava (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ magone.burka

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene sarunā izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj knifus, kā uztur sevi formā arī tad, ja ir kreņķi un sirdssāpes.

Magone vasaras sezonā uzlabojusi savu figūru un arī notievējusi, kas netika nepamanīts. Viņa stāsta, kā tas izdevies: "Vispār nespēju ieturēt diētas, man tās ir kā pašnāvība. Ja redzu kaut ko garšīgu, vajag to apēst. Ikdienā ir daudz stresa, tādēļ lietoju daudz cukura. Taču es arī ļoti daudz strādāju. Kad man ir kreņķi un sirdssāpes, ēdu končas, šokolādi, dzeru saldāku kafiju. Tā teikt – kārtīgi pabaroju savas dusmas."

Viņa atklāj, ka tievē dabiski: "Vasarā ir karsts, mazāk gribas ēst, un, ja arī ēdu, tad daru to veselīgi. Dārzā man ir tomāti, gurķi, kabači. Varu visu dienu arī pavadīt mežā, lasot ogas, kuras ik pa brīdim uzēdu pati. Kad atnāku mājās, ir jau deviņi vakarā.

Kamēr vēl pārdodu preci, ir jau desmit. Tik vēlu ēst vairs netaisu. Iedzeru ūdeni un eju gulēt. Ziemā gan atkal palieku pūkaināka," nosmej Magone un piebilst: "Kuņģi griezt gan neesmu gatava.

Satiku paziņu, kas atklāja, ka tikko bijusi uz kuņģa griešanas operāciju. Es viņai jautāju – cik tev tas izmaksāja? Viņa atbildēja – četri taukšķi! Nē, tad es labāk ēdu ogas, nevis maksāju pusgada ogu naudu par to, lai man negribētos ēst!"

Ogu lasīšana viņai ir ne tikai bizness, bet arī labs veids, kā notievēt. "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magonei ne tikai laukos pilnas darba rokas, nu viņa arī ir pasākumu vadītāja. 

Par to, kā izlēmusi iemēģināt jauno arodu viņa stāstīja: "Es pie sevis tā padomāju – Baiba Sipeniece visu sāka no Jaunpils, ne Rīgas centra. Vienkāršs, parasts bōbietis. Kas manī ir citādāks?

Magone tagad ir brends! Cilvēki jau zina, ko nozīmē Magone, ko var sagaidīt – jautras spēles, iznešanu cauri, amizantus lauku darbus. Tas ir produkts, kuru šobrīd aktīvi pārdodu," lietišķi klāsta Magone.

<

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 16. augusta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu