"Tas bija tik pazemojoši." Lidostas darbiniekiem sajaucot ekzēmu ar pērtiķu bakām, sieviete piedzīvo nepatīkamu incidentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: KieferPix/ Shutterstock

Tiktokerei Žaklīnai lika izkāpt no lidmašīnas, jo apkalpes locekļiem šķita, ka viņa ir saslimusi ar pērtiķu bakām, lai gan patiesībā sievietei ir ādas slimība ekzēma, vēsta medijs "Insider".

Sieviete par savu pieredzi stāsta "TikTok" video. Nepatīkamais incidents notika 2. augustā.

"Visu acu priekšā viņi lika man kopā ar sievu izkāpt ārā no lidmašīnas, lai nopratinātu par ekzēmu, kas man ir bijusi visu mūžu," vēsta video teksts.

"Viņi lūdza parādīt medicīniskos dokumentus un lika manai sievai "mainīt attieksmi". Es nekad mūžā neesmu jutusies tik pazemota," viņa piebilda.

Komentāru sadaļā Žaklīna vērsās arī pie aviosabiedrības "Spirit Airlines": ""Spirit Airlines", iemāciet saviem darbiniekiem, kā izskatās pērtiķu bakas, pirms jūs veicat simtiem medicīniskās diskriminācijas pārkāpumu."

"Man liekas, ka precīzais jautājums, ko viņi uzdeva, bija: "Cik ilgi jums ir šie izsitumi?" vai "Man jums jāpajautā par šiem izsitumiem"," atceras sieviete. Viņa piebilst, ka par pērtiķu bakām neviens darbinieks konkrēti nejautāja.

"Es sapratu, kas notiek un ko viņi patiesībā ar to domāja," saka Žaklīna. "Es mēģināju paskaidrot, ka tā ir tikai ekzēma, ka tā man ir visu mūžu un nav lipīga."

Sieviete sāka raudāt. Viņai lika parādīt medicīniskos dokumentus, taču tos viņa nebija paņēmusi līdzi. Vienīgais, kas viņai bija, - tūbiņa ar krēmu, kas ārstē šo ādas slimību.

Sievietei ļāva atkal iekāpt lidmašīnā, taču viņa tajā brīdī pie sevis domāja: "Ak, mans dievs, šeit visi domā, ka esmu slima."

Viņa piebilda: "Tas bija tik pazemojoši."

Aviosabiedrība "Spirit Airlines" ar sievietēm nesazinājās par šo incidentu. Dienu pēc video publicēšanas "TikTok" Žaklīnas sieva tika atlaista no stjuartes darba "Spirit Airlines". Žaklīna atteicās komentēt, vai aviosabiedrība tiks iesūdzēta tiesā. 

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu