Džonijs Deps pirmo reizi 25 gadu laikā režisēs filmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tom Rose/ Shutterstock

Aktieris Džonijs Deps pirmo reizi 25 gadu laikā gatavojas režisēt filmu, sadarbojoties ar slaveno Alu Pačīno, kurš ir viens no gaidāmās filmas producentiem, vēsta medijs "Variety".

Filma "Modiljāni" ir biogrāfiska drāma par itāļu izcelsmes mākslinieku Amedeo Modiljāni. Als Pačīno kopā ar Bariju Navidi ir filmas producenti.

Filmas "Modiljāni" darbība ir balstīta uz Denisa Makintaira tāda paša nosaukuma lugas motīviem. Filmas darbība norisinās 1916. gada Parīzē, un tā stāsta par itāļu izcelsmes gleznotāju un tēlnieku Amedeo Modiljāni.

Filmas aprakstā teikts, ka Modiljāni ilgstoši sevi ir uzskatījis par komerciālu neveiksmi, viņš pavada vētrainas un notikumiem bagātas 48 stundas, kas kļūs par pagrieziena punktu viņa dzīvē, galu galā nostiprinot viņa kā mākslas leģendas reputāciju.

"Modiljāni kunga dzīves sāga ir tāda, ko es esmu neticami pagodināts un patiesi pazemīgs, režisēt," teikts Depa paziņojumā. "Tā bija ļoti grūta dzīve, bet galu galā triumfs - cilvēcisks stāsts, ar kuru visi skatītāji var identificēties."

Šī filma ir Depa jaunākie centieni atsākt karjeru pēc viņa plaši izplatītās tiesas prāvas par neslavas celšanu pret bijušo sievu Amberu Hērdu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka tiesa atzina, ka Hērda ir apmelojusi Depu savā 2018. gada "Washington Post" viedokļrakstā, kurā viņš tika apsūdzēts par vardarbību ģimenē. 

Lai gan Holivuda ir izvairījusies no Depa, viņam ir izdevies atrast darbu Eiropas producentu kompānijās. Viņš arī spēlē pretrunīgi vērtētā karaļa Luija XV lomu franču kinorežisora ​​Maivena topošajā filmā "Žanna du Barija", vēsturiskā romantiskā drāmā par karaļa konkubīni. Tā ir Depa pirmā loma filmā kopš tiesas prāvas pret viņa bijušo sievu Amberu Hērdu.

Deps 1997. gadā kā režisors debitēja ar filmu "The Brave" un tolaik tika kritizēts un izsmiets, kopš tā laika viņš nav producējis, viņš ir bijis vien vairāku filmu izpildproducents. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu