FOTO un VIDEO ⟩ Usiks uz preses konferenci ierodas tautastērpā un kopā ar skatītājiem nodzied ukraiņu kaujas dziesmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Slavenais ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks nesenajā preses konferencē pirms cīņas pret Entoniju Džošua sarīkoja šovu.

Jau 20. augustā Džošua un Usiks tiksies ringā, lai noskaidrotu, kurš no viņiem Saūda Arābijas pilsētu Džidu pametīs ar Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostām.

Trešdien, 17. augustā, norisinājās jau kārtējā preses konference, kurā abi bokseri un viņu promotieri runāja par gaidāmo cīņu. Usiks, paužot atbalstu savai dzimtenei, kura joprojām cīnās pret Krievijas noziedzīgā režīma invāziju, bija tērpies Ukrainas tautastērpā.

Foto: Oleksandra Usika un Entonija Džošua preses konference

Preses konferences noslēgumā, kā ierasts, abi bokseri atkal tikās aci pret aci un šoreiz viens uz otru vērās ilgāk nekā minūti. Usiks gan saspīlēto gaisotni "atšķaidīja", sākot dziedāt ukraiņu kaujas dziesmu. Bokserim dziesmā pievienojās viņa klātesošie atbalstītāji.

Ilgi gaidītās cīņas organizatori lēš, ka abi bokseri ringā dosies aptuveni pusnaktī pēc Latvijas laika, kas nozīmē, ka cīņa varētu sākties aptuveni plkst. 00.30.

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu