"Viņš sāk iekarot vietu manā sirdī." Šovu zvaigzne Agrita komentē jaunās attiecības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "Ģimene burkā" zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pēc publiskās šķiršanās no vīra un bērnu tēva, sākoties jaunajai šova sezonai, visu Latviju iepazīstināja ar jauno kavalieri Jāni, kurš ir 20 gadus jaunāks. Agrita atklāj, ka pamazām Jānis sāk iekarot vietu viņas sirdī.

Pārim ir 20 gadu starpība, taču tas jauno kavalieri nebiedē. Viņš saka: "Par gadu starpību runājot... Pašreiz nav tā, ka traucētu. Mēs esam atraduši kopīgu valodu.

Manā izpratnē galvenais ir tas, kas darās galvā. 

Ja tu esi nobriedis pietiekami un gatavs dzīvei, tad gadiem nav nozīmes," šovā atklāj Agritas 21 gadu vecais draugs Jānis Bumbiers.

Pati Agrita, runājot par abu satuvināšanos, norāda, ka viņai ir svarīgi, ka Jānis iepatīkas gan viņas bērniem, gan viņas mammai. "Viņš sāk iekarot vietu manā sirdī. Palēnām, protams, jo es esmu ļoti nocietinājusies. Viņš ar cirvīti cērt akmeni nost, lai pietuvinātos tuvāk visam. Man ļoti svarīgi tas, ka viņš ir iekarojis bērnu uzticēšanos, manas mammas uzticēšanos, kas ir ne mazāk svarīgi.

Mēs ar māsu atcerējāmies, ka neviens no iepriekšējiem draugiem manai mammai no pirmās reizes uzreiz nav paticis," atklāj Agrita.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā. Jānis pastāstīja vairāk par abu iepazīšanos: "Es Agritu ieraudzīju, kaut ko zināju [par viņu], bet baigi daudz ne, un tad es viņai sāku rakstīt. Vārds pa vārdam, un 3. vai 4. jūnijā mēs pirmo reizi satikāmies." Abu attiecības virzās pamazām, Agita atklāj, ka Jānis ir biežs viesis viņas mājās. 

Šovu zvaigzne neslēpa arī to, ka vasaras sākumā satikusies ar īsto bērnu tēvu, lai izrunātu lietas, kas saistītas ar abu atvasēm, taču abi pamanījās satuvināties - gājuši uz randiņiem un Agrita atkal atvērusi savu sirdi. Tomēr atkal nācās vilties - viņa sociālajos tīklos pamanījusi, ka vīram jau pie sāniem atkal cita.

"Pārmetumi ir man sev, es viņam neko nepārmetu. Es pārmetu, ka es biju tik naiva, ka es viņam kārtējo reizi uzticējos un viņš mani atkal piečakarēja," tā Agrita.

Pēc šķiršanās no vīra un bērnu tēva Agrita sāka jaunu dzīvi, pastiprinātu uzmanību pievēršot savam izskatam. Lai atbrīvotos no liekā svara, viņa lēma par labu bariatrijai jeb kuņģa samazināšanas operācijai. Un nu atbrīvojusies no vairāk nekā 50 kilogramiem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu