Dziedātāja Aminata atklāti par to, kā sadzīvo ar teicamnieces sindromu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka/LETA

Dziedātāja Aminata raidījumā "Sieviete. Personīgi" dalījās, kā sadzīvo ar teicamnieces sindromu, un neslēpj, ka centieni būt par "supersievieti" un vēlme visiem izpatikt savulaik novedusi līdz izdegšanai.

"Man ir tas saucamais teicamnieces sindroms. Es pamanīju, ka daudzus gadus man likās, ka vajag daudz strādāt, mācīties un visu to darīt vienlaicīgi, lai es esmu "supersieviete". Un biju sev iestāstījusi, ka tikai tad cilvēkiem patikšu un tikai tad kāds mani mīlēs," atklāta ir Aminata. 

Man likās, ka man jāiemācās vismaz četras valodas, jo mans tēvs zina piecas, bet man vajag vismaz četras.

Jau skolas laikā dziedātājai vienmēr bijušas vairākas nodarbes. Bet pienācis brīdis, kad viņa izdega. "Man neko negribējās darīt. Es sēdēju mājās un skatījos seriālus. Kaut ko jau es darīju, bet salīdzinājumā ar iepriekšējo tempu man likās, ka es neko nedaru. Nebija iedvesmas, es sāku domāt, kas notiek."

Viņa atkal sāka sev pārmest: "Man likās, ka esmu slinka, ka neko nedaru. Patiesībā man vienkārši nebija spēka, es biju pārdegusi." Tikai vēlāk nākusi atziņa, ka nav vienmēr tikai jāstrādā, ka vajag arī atpūsties, ka nevajag darīt simts darbus vienlaicīgi.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, dziedātājai bijuši pašpārmetumi par teju visu, viņa ilgstoši dzīvojusi ar kompleksiem. Dziedātāja Aminata stāstīja, ka tīņu gados pārdzīvojusi par visu. "Pārdzīvoju gan par to, ka mati man ir čirkaini, bet vajag taisnus, gan arī par ķermeni, par seju, par visu."

Aminata arī šī gada sākumā cīnījās ar iekšējiem pārdzīvojumiem. Viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous", atklāja, ka raudājusi divas dienas par iegūto otro vietu konkursa "Supernova 2022" finālā.

"Tajā brīdī es jutos sagrauta. Es raudāju divas dienas. Esmu tāds cilvēks, kuram ir tikai plāns A, un man nav plāna B nekad. Tad, kad plāns A nav sanācis, tad es visu būvēju no jauna - jaunu plānu A," atklāja dziedātāja.

4. augustā uz Andrejostas kvartāla vasaras skatuves savu solokoncertu "Savvaļas pusē" sniedza dziedātāja Aminata, un to apmeklēja teju tūkstotis dziedātājas fanu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu