ASV aizturēts pāris, kurš, braucot atrakciju parka panorāmas ratā, nodarbojās ar seksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Vitalliy/ Shutterstock

Kāds pāris Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV) aizturēts pēc tam, kad, braucot atrakciju parka panorāmas ratā, tika pieķerts publiski nodarbojamies ar seksu,  vēsta "Daily Wire".

Vairāki netālu stāvošie cilvēki, tajā skaitā divi nepilngadīgie, kļuva par aculieciniekiem, kā 32 gadus vecais pāris veica seksuālas darbības, braucot panorāmas ratā. Sākumā sieviete un vīrietis policijai noliedza, ka būtu darījuši kaut ko nepiedienīgu. Viņi aizbildinājās ar to, ka sieviete kabīnē bija nometusi cigaretes un noliekusies tās meklēt. 

Aculiecinieki apgalvo, ka tā nav patiesība. Viņi policijai stāstīja, ka pāris bija kails un kabīnē virs viņiem nodarbojās ar seksu. Policijas ziņojumā teikts, ka aculiecinieki novērojuši, kā panorāmas rata kabīne kustējusies un "gan vīrietis, gan sieviete kustējās uz priekšu un atpakaļ".

"Aculiecinieku grupa teica, ka pāris zināja, ka uz viņiem skatās, un viņi sāka smieties un turpināja to darīt," vēsta policijas ziņojums. Meitenes skaidri redzēja vīrieša dzimumorgānus. Viena no viņām policijai atzina, ka šī pieredze bija ļoti traumatiska.

Pāris tomēr vēlāk atzina, ka brauciena laikā patiešām nodarbojušies ar seksu. Vīrietis un sieviete pirmdien ieradās tiesā un atstāja naudas summu kā ķīlu tam, ka viņi ieradīsies arī uz nākamajām sēdēm.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu