Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

VIDEO ⟩ Ādažos agrā rīta stundā noticis konflikts starp vīrieti un pusaudžiem, kuri brauca ar motorolleru (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrdien agrā rītā Ādažos notikusi konfliktsituācija starp vairākām personām.

Soctīklu lapas "Sadursme.lv" publicētā informācija liecina, ka noticis fizisks konflikts starp gados jauniem cilvēkiem, kuri vadīja motorolleru, un vīrieti, kurš viņiem nobloķējis ceļu.

Video redzams, ka vīrietis fiziski un verbāli uzbrūk vienam no pusaudžiem, paužot savu nepatiku pret mototransporta vadītājiem, kas brauc gar viņa māju. Kadros redzams, ka viens pusaudzis guļ ceļmalā pie nogāzta motorollera, bet otrs filmē notiekošo. Vīrietis uzvedas agresīvi un vēlas noskaidrot pusaudža vārdu.

"Un tā tu dari katru dienu!" saka vīrietis vienam no pusaudžiem, kuri brauca ar motorolleru. Video arī dzirdams, ka pusaudzis lūdz vīrieti pārtraukt agresīvo uzvedību.

Neoficiāla informācija liecina, ka bērns guvis traumas. 

"Bērni nebija tie kas trokšņoja, vienkārši pagadījās nepareizajā laikā un vietā," rakstīts soctīklos pie video apraksta.

Valsts policija (VP) informēja portālu "Apollo.lv", ka ir saņēmusi informāciju par notiekošo. 

"16. augustā ap pulksten pieciem no rīta Ādažos, Attekas ielā ir notikusi konfliktsituācija starp vairākām personām. Lai noskaidrotu un vērtētu notikušā apstākļus Valsts policija ir sākusi vairākus administratīvā pārkāpuma procesus, tostarp par iespējamu miesas bojājumu nodarīšanu," "Apollo.lv" informēja VP.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu