Porziņģi Rīgā apciemojis "Wizards" galvenais treneris

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vess Anselds jaunākais
Vess Anselds jaunākais Foto: AP/Scanpix

Pie Latvijas izlases basketbolista Kristapa Porziņģa Rīgā ciemojās viņa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds jaunākais.

Vietnē "Instagram" Porziņģis publicēja bildi, kurā vēsta, ka vakariņojis kopā ar Anseldu un Latvijas valstsvienības galveno treneri Luku Banki.

Latvijas Basketbola savienības (LBS) pārstāvis Kalvis Kovaļevs sarunā ar aģentūru LETA atklāja, ka Anselds ciemojies Rīgā otrdien un trešdien, taču jau ir devis prom un piektdien pārbaudes spēli pret Igauniju neapmeklēs.

Luka Banki, Kristaps Porziņģis un Vess Anselds jaunākais
Luka Banki, Kristaps Porziņģis un Vess Anselds jaunākais Foto: Instagram/ @kporzee

Savulaik Latvijā pie Porziņģa viesojušies arī citi viņa iepriekš pārstāvēto NBA komandu galvenie treneri.

Latvijas valstsvienība 25.augustā "Arēnā Rīga" aizvadīs Pasaules kausa kvalifikācijas maču pret Turciju, bet 28.augustā izbraukumā stāsies pretī Lielbritānijai.

Latvijas valstsvienība 2023.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra otro posmu sāk ar pozitīvu bilanci (3-1), I grupā dalot pirmo vietu ar Grieķijas izlasi. Seko Turcija, Beļģija (abām 2-2), Serbija un Lielbritānija (pa 1-3). Finālturnīram kvalificēsies trīs labākās komandas no sešām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu