Atzīmējot desmit gadus laulībā, Maija Sējāne dalās ar abu laimīgās kopdzīves veiksmes formulu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/maijasejane

Nupat mūziķis, producents Reinis Sējāns un viņa sieva, vokālā pedagoģe un muzikālā producente Maija Sējāne atzīmējuši desmit gadus laulībā. Sarunā žurnālam "Privātā Dzīve" Maija atzīst, ka šie desmit gadi paskrējuši vēja spārniem un viņa Reinī ar katru dienu iemīlas arvien vairāk. Maija ir pateicīga liktenim, ka viņus dzīve ir savijusi kopā.

"Patīkams satraukums un milzīgs prieks katrā manā šūniņā. Tā bija gaidīta diena, kuru atceroties vienmēr sejā parādās smaids un sirdī ielīst laimes izjūta," kāzu dienu atceras Maija.

Vai šo desmit gadu laikā nācies arī pastrīdēties?

"Vienmēr esam centušies izprast otru, ieklausīties, sajust. Cienījuši otra izvēles.

Esam mēģinājuši neieslīgt dzīves un ikdienas rutīnā, bet ļāvušies piedzīvojumiem un izaicinājumiem. Mūsu ceļš gadu gaitā ir labi nobruģēts un noteikti ved vienā virzienā," atklāta ir Maija.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Jāņa Krīvēna "Youtube" raidījumā "Pāļa bazars" izskanēja jautājums, kāpēc abiem joprojām nav bērni.

"Ko tur daudz taisnoties? Mēs neesam nonākuši pie šī lēmuma - tas ir viss, ko es varu pateikt. Mēs esam priecājušies par to, kāda dzīve ir šobrīd, un mēs esam priecājušies par visu, ko mums ir bijusi iespēja līdz šim sasniegt tādā ģimenes formātā, kāds tas ir šobrīd.

Sējāns gan nenoliedza, ka bērnus gribētu kaut kad nākotnē.

Atzīmējot desmito kāzu gadadienu, abi "Instagram" publiskoja atskatu no viņu īpašās dienas. Maija fotogrāfijām bija pievienojusi sirsnīgu atzīšanos mīlestībā: "Pirms desmit gadiem šajā dienā teicām jāvārdu mīlestībai, laimei, priekam, saticībai un viens otram. Ar katru dienu iemīlos Tevī arvien vairāk un esmu tik pateicīga, ka mūsu dzīves ir savijušās kopā. Vīriņ, mīļo vīriņ! Cik labi ir kopā ar Tevi! Es mīlu Tevi bezgalīgi."

Pilno sarunu lasi jaunākajā žurnāla "Privātā Dzīve" numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu