Piektdienas horoskops: 19. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksey Boyko/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 19. augustam.

AUNS

Iespējamas negaidītas situācijas un strīdi. Nerīkojies mirkļa iespaidā un turies tālāk no kašķīgiem ļautiņiem - ne vienmēr strīdos dzimst patiesība. Privātajā dzīvē pārdomu laiks.

VĒRSIS

Profesionālajā jomā izaugsme un iespējas nostiprināt autoritāti, taču jāseko līdzi samaksai. Nekautrējies runāt par atalgojumu. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā situācijas, kas tev nebūs pa prātam. Kaut ko ietekmēt diez vai būs iespējams, tāpēc labāk bruņojies ar pacietību. Piemērots brīdis, lai plānotu atvaļinājuma ceļojumu.

VĒZIS

Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, tā palīdzēs orientēties situācijās. Un nesatraucies par to, ko nevari izmainīt. Vakarā sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem, ballīte.

LAUVA

Būsi noskaņots doties uz priekšu, sasniegt virsotnes un nodemonstrēt savu līdera talantu. Tomēr rūpīgi izvērtē, kur iesaisties, kas ir tavi partneri, un cik ienesīgs būs projekts.

JAUNAVA

Piemērots laiks remontdarbiem, nekustamā īpašuma jautājumiem, mājokļa maiņai vai iegādei. Plānus noteikti apspried ar savējiem. Liela nozīme prasmei sarunāties un uzklausīt.

SVARI

Var nākt izdevīgs piedāvājums, tomēr visu rūpīgi apsver un ievāc informāciju. Ar finansēm jārīkojas ļoti uzmanīgi - mirkļa iespaidā nepērc mantas, kas īsti nav nepieciešamas.

SKORPIONS

Šodien strādāt negribas un dvēselē romantiskas noskaņas. Kādam var uzrasties slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Izejot sabiedrībā, iespējama sasitoša iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Optimisms, optimisms un vēlreiz optimisms ir tavs dzīves moto. Šodien daudz kas ies viegli no rokas, tāpēc koncentrējies uz svarīgām lietām. Būsi citiem autoritāte.

MEŽĀZIS

Piektdiena ir klāt... Tiešām? Strādāsi vaiga sviedros, un radīsies arvien jauni un jauni uzdevumi. Bruņojies ar pacietību un neielaidies diskusijās, tas var novest pie strīdiem.

ŪDENSVĪRS

Iespējas satikt cilvēkus, kas gatavi palīdzēt profesionālajā izaugsmē. Kopīgs darbs it kā ir ražīgāks, bet tomēr rēķinies, ka viss notiks, tikai pateicoties paša spējām un zināšanām.

ZIVIS

Mīlestība sildīs sirdi un dos optimismu. Atklātas sarunas ar mīļoto cilvēku – sapratīsieties teju vai no pus vārda vai vispār bez tiem. Abpusējs atbalsts un sirsnība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu