Divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs parāda, kā ar ģimeni bauda atpūtu Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ natasha_stromberga

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs šovasar ar ģimeni ieradušies Latvijā. Sociālajos tīklos sportists un arī viņa sieva Nataša parāda, kā bauda Latvijas vasaru.  

Sociālajos tīklos gan Māris, gan viņa sieva Nataša publiskojuši kadrus no ģimeniskās atpūtas. Pāris apmeklējis gan draugu kāzas, gan parāda, kā bauda Latvijas pludmales šarmu, gan krāšņi atzīmējuši abu pirmās atvases Rio vārda dienas svētkus un arī jaunākās meitas Olīvijas Džūnas vārda dienu un septīto dzīves mēnesi. 

Tāpat Māris parādīja, kā ar dēlu apmeklēja Māra Štromberga BMX trasi, kas atrodas Valmierā. Arī 2018. gada vasarā dzimušais Rio jau brauc ar BMX velosipēdu, ejot tēta pēdās.

Nule Māris soctīklos dalījies ar panākumiem golfa laukumā. Kā zināms, 2018. gadā sportists paziņoja, ka noslēdz savu karjeru kā BMX riteņbraucējs. Kopš tā laika viņš pievērsās golfam.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Māris Štrombergs ar sievu Natašu 10. janvārī sagaidīja pasaulē abu otro atvasi - Olīviju Džūnu. Štrombergi apprecējās 2016. gadā un 2018. gada vasarā sagaidīja pirmo atvasi - dēliņu vārdā Rio Džeimss. Štrombergu ģimene dzīvo ASV.

Štrombergs ir pirmais olimpiskais čempions BMX 2008.gadā Pekinā, pēc četriem gadiem Londonā izcīnīja vēl vienu zeltu. Izcīnīti arī divi pasaules čempiona tituli, trīs Eiropas čempiona tituli un ļoti daudz citu uzvaru, kas valmierieti liek dēvēt par vienu no visu laiku izcilākajiem un panākumiem bagātākajiem sportistiem Latvijas vēsturē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu