Zviedrijas pilsonis Latvijas robežsargiem uzrādījis viltotu Rumānijas autovadītāja apliecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Ceturtdien, 18. augustā, kāds Zviedrijas pilsonis Latvijā ticis pie kriminālprocesa, robežsargiem uzrādot viltotu transportlīdzekļa vadītāja apliecību, vēsta Valsts robežsardze (VRS).

Viltotais dokuments it kā bijis izdots Rumānijā. Zviedrijas pilsonis to uzrādījis Latvijas robežsargiem Silenes robežkontroles punktā. Par notikušo sākts kriminālprocess un viltotais dokuments izņemts.

Ceturtdien VRS amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatējušas kopumā 37 likumpārkāpējus, tostarp uz ārējām robežām konstatēti 17 robežpārkāpēji.

Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienam Ukrainas pilsonim, jo ārzemniekam nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, un vienam Krievijas pilsonim, jo ārzemnieks nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi. Personas aizsūtītas atpakaļ uz izceļošanas valsti.

Savukārt Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts viens uz Londonu izceļojošs Latvijas pilsonis, kuram nebija derīga ceļošanas dokumenta, jo personai bija mainīts uzvārds. Arī šim ceļotgribētājam robežas šķērsošana liegta.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti trīs personām - diviem Lietuvas un vienam Tadžikistānas pilsonim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu