Uzzini, ko sola zvaigznes! Nedēļas horoskops no 22. līdz 28. augustam visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alinute Silzeviciute/ Shutterstock

Uzzini, ko sola zvaigznes no 22. līdz 28. augustam.

AUNS

Darbā emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajam, tev būs savs viedoklis, kas varbūt nesakrīt ar citu kolēģu vai priekšniecības uzskatiem. Ja ietiepīgi turēsies pie sava, iespējama villošanās. Labāk būtu ieklausīties un nedaudz piekāpties. Vari arī meklēt jaunas iespējas - piemērots laiks darba maiņai un privāta biznesa attīstībai. Līdztekus lietišķajai jomai risināmi attiecību jautājumi. Svarīgi respektēt otra cilvēka viedokli, savukārt jauna iepazīšanās vērtējama ar kritisku skatu. Kā jau zināms, reizumis cilvēki īsto dabu slēpj aiz karnevāla maskām.

VĒRSIS

Nemierīga nedēļa – būsi nepārtrauktā kustībā, galvā lieli plāni, dažādas idejas, ka nomaina cita citu. Allaž nosvērto un nedaudz konservatīvo Vērsi vairs nevar pazīt un pašam šāds dzīves ritms tīri labi patiks. Vienīgi nevajadzētu uzņemties darbā papildus pienākumus, jo smaga nasta var apslāpēt radošo lidojumu. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā, sportot, nūjot, traukties ar riteni, burāt vai darīt jebko, kas iedvesmo un sniedz brīvības sajūtu. Sirdslietās pozitīvas noskaņas, sirsnīgas sarunas, bet brīvajām sirdīm iespējama iepazīšanās.

DVĪŅI

No tevis gaidīs jaunas idejas un priekšlikumus, kā uzlabot darba vidi, kurus projektus sākt, kurus atlikt. Neatkarīgi no tā kādā amatā vai statusā esi. Lai smeltos iedvesmu, lietderīgi lasīt, sērfot internetā, lūkot ko konkrētajā jomā darījuši citi. Kā mēdz teikt: viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Kādā brīdī var nākties saskarties ar ne pārāk godīgu konkurenci. Galvenais – neņemt galvā un darīt savu darāmo. Brīvajā laikā ļoti gribas notvert un pieturēt aiz spārna aizejošo vasariņu. Atpūties pie jūras, dodies izbraucienā ar riteņiem, apceļo pilis un muižas.

VĒZIS

Pirmajā vietā naudas tēma. Iespējami neplānoti izdevumi: kādam par mājas saimniecībā nepieciešamām lietām, kādam ģimenes vajadzībām, kādam, ieraugot tirgotāju atlaižu reklāmas. Pārskati budžetu, cik un ko vari atļauties un tērē apdomīgi. Darbā vai biznesā daudz ideju, taču dažas no tām var būt pārlieku ambiciozas. Pirms kaut ko uzsākt – jārēķina. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta kopā ar saviem mīļajiem – dodies izbraucienā vai sarīko radu saietu, kad pie balti klāta pusdienu galda satiekas vairākas paaudzes.

LAUVA

Tev piemīt dabas dots talants būt līderim un šajā nedēļā ar prieku visur iesaistīsies, neskoposies ar idejām un padomiem, organizēsi un izrīkosi. Šajā sakarā var gan rasties spriedzes situācijas ar cilvēkiem, kas sevi arī uzskata par autoritātēm. Ietekmes sfēras dalīt nevajag, labāk apvienot spēkus. Nedēļas nogalē daudz sabiedrisko aktivitāšu, tikšanās ar draugiem, ballītes, kultūras pasākumi. Neatsaki, ja tevi aicina iesaistīties labdarības aktivitātēs un palīdzēt tiem, kam šobrīd grūtāk klājas. Dots devējam atdodas, un labie darbi atgriežas dubultā.

JAUNAVA

Čaklam darbiniekam daudz pienākumu. Esi uzmanīgs, jo kolēģi vai darba devēji var palūgt uzņemties kaut ko papildus un vēlāk sākt uzskatīt par pašsaprotamu, ka tu to darīsi visu laiku. Ir jārunā par juridiskiem un atalgojuma jautājumiem. Tā kā darbā paredzama diezgan liela spriedze, jāatceras arī par savām interesēm un atpūtu. Vispār labi būtu paņemt atvaļinājumu vai garākas brīvdienas un doties ceļojumā. Ja tas nav iespējams, nedēļas nogalē aizbrauc kaut uz kaimiņzemēm. Ja nekādi nesanāk – tad var arī skatīt ceļojumu raidījumus.

SVARI

Dažādas sabiedriskās aktivitātes. Sekmīgs laiks prezentācijām un domubiedru meklējumiem. Ļoti iespējams, kādā pasākumā satiksi īstos cilvēkus un sekos interesanti piedāvājumi darbā vai biznesā. Šis ir iespēju laiks, kad vari noriskēt un vēlāk baudīt lauru vainaga tīkamo sajūtu. Cita starpā, labs palīgs būs intuīcija, un tu pārliecināsies, ka tā pirmā doma vai iespaids bijis pareizākais. Kad iekrīt brīvs brīdis, dodies garās pastaigās vai pievērsies meditācijām. Šis un tas pārdomājams un izvērtējams saistībā ar attiecību tēmu.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā nemierīgs laiks. Iespējamas būtiskas pārmaiņas, izšķirošas sarunas un lēmumi, ar kuru pieņemšanu nedrīkst kavēties. Ik pa brīdim dvēselē iezagsies cilvēciskas šaubas: vai daru visu pareizi? Šībrīža izvēlei būs nozīme nākotnē, tāpēc visu labi apdomā, izkalkulē un konsultējies ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Mājās daudz pienākumu un tāda sajūta, ka viss sagūlis uz taviem pleciem. Iesaisti citus ģimenes locekļus un sadali darbus godīgi. Romantiski piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Vasaras vakari reibina un iedvesmo.

STRĒLNIEKS

Diskutē, apmainies ar viedokļiem, ieklausies, ko cilvēki runā, taču visam uz vārda netici. Iegūtā informācija var izrādīties nepatiesa vai tendencioza – tikai no viena šaura skatupunkta. Jā, un atceries, ka baumas izplatās ātri, bieži vien ar sniega pikas efektu. Izvērtē un neizplati tālāk. Patiesībā šobrīd nav laiks iedziļināties citu dzīves norisēs, jo pašam daudz darba un ir labs laiks ienākumu palielināšanai. Lūkojies pēc jauniem izaicinājumiem. Privātajā dzīvē romantika, liktenīga tikšanās un koša emociju gamma. Mājās atbildīgi saimnieciski pienākumi.

MEŽĀZIS

Autoritātes nostiprināšanas laiks, un īstais brīdis jauniem projektiem, koncepciju izstrādāšanai, sadarbības veidošanai. Patlaban vari arī risināt nekustamā īpašuma vai komunālos jautājumus. Ar banku lietām gan apdomīgi - nevajadzētu ņemt kredītu vai pirkt dārgas preces līzingā. Darbā atdeve materiālā izteiksmē nenāks uzreiz, vajadzēs krietni papulēties, bet jāskatās uz izdevīgumu ilgtermiņā. Raibi piedzīvojumi privātajā dzīvē, flirts un koķetērija. Dažam sirdī iemirdzēsies saulstariņš, kas vēlas dāvāt savu siltumu un mirdzumu kādam vientuļniekam.

ŪDENSVĪRS

Šonedēļ darbā esi precīzs, nezaudē pacietību un uzmanību. Ļoti labas iespējas būt pirmajās rindās, pārsteigt ar idejām un, iespējams, arī tikt pie labāka atalgojuma. Naudas lietās esi modrs – peļņas iespējas var rasties gluži negaidot. Kaut arī tu esi draudzīgs cilvēks un spēj darboties komandā, patlaban labāk izvēlēties individuālā spēlētāja statusu. Pats zini, ko dari un pats arī atbildi. Brīvajā laikā daudz darbu mājas saimniecībā. Vari sakopt āra teritoriju, pārplānot augu izvietojumu uz nākamo sezonu – būsi uz radošā viļņa, un viss izdosies gaumīgi.

ZIVIS

Neatkarīgi no tā, kādu jomu tu pārstāvi, radošas idejas birs kā no pārpilnības raga. Turklāt tās visas kaut kādā mērā būs noderīgas. Viegli veidosi kontaktus un atradīsi domubiedrus. Izstarosi labestību, kas piesaistīs cilvēkus. Vieni gribēs padalīties savās rūpēs, citi – palīdzēt tev. Prāts izslāpis pēc jaunām zināšanām, un ja rodas domas par mācību uzsākšanu, sāc pētīt skolu vai kursu un semināru piedāvājumu. Brīvdienās var aktualizēties sirdslietu tēma. Pāriem burvīgs laiks baudīt divvientulību, savukārt brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu