VIDEO ⟩ Kremlim lojālais Kirkorovs nevar noslēpt izbrīnu, Lasvegasā izdzirdot saucienu "Slava Ukrainai!" (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Baltkrievijas plašsaziņas līdzeklis "Nexta" publiskojis video, kurā krievu propagandists Filips Kirkorovs, atpūšoties Lasvegasā, izrādījis pārsteigtu seju, izdzirdot, ka kāds no restorāna apmeklētājiem dziedātāja klātbūtnē izsaucās "Slava Ukrainai!".

Par to, ka dziedātājs ir Lasvegasā, liecina arī viņa "Instagram" publicētās fotogrāfijas. "Nexta" publicētajā video redzams Kirkorova pārsteigums, izdzirdot saucienu "Slava Ukrainai!".

Video tika papildināts ar sekojošu tekstu: "Filips Kirkorovs, ASV izdzirdot "Slava Ukrainai", kļuva ļoti saspringts. Asiņainā diktatora fans ceļo pa ASV un lutina sevi ar steikiem. Protams, mīlēt Krieviju ir labāk no attāluma."

Iepriekš Kirkorovs ieņēma neitrālu pozīciju kara jautājumos. Taču aicinot uz koncertiem Krimā, viņš pauda, ka īpaši gaida Krievijas ievainotos karavīrus. Šī ziņa tika izplatīta sociālajos tīklos, bet video ar aicinājumu ierasties uz koncertiem tika ievietots "Telegram", vēstīja medijs "The Insider". 

Kirkorovs komentēja: "Šis ir svarīgs brīdis, kad mums ir nepieciešams apvienoties, jo kopā esam milzīgs spēks. Dodos ar nepacietību uz Krimu, lai ieraudzītu Krimas iedzīvotājus, bet īpaši vēlos satikt mūsu varoņus. Aicinu uz saviem koncertiem ievainotos Krievijas karavīrus, kuri šobrīd atgūst veselību Krimas slimnīcās un sanatorijās. Krievija ir varena valsts!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs šī gada maijā paziņoja, ka Latvijas nevēlamo personu sarakstā iekļauts dziedātājs Filips Kirkorovs.

Zināms, ka ASV nav piemērojusi iebraukšanas aizliegumu, jo Kirkorovs ir Bulgārijas pilsonis un ceļo ar bulgāra pasi.

Tāpat Kirkorovam kopš 2021. gada ir aizliegts iebraukt Lietuvā valsts drošības apdraudējuma dēļ. Lietuvas tiesa uzskata, ka viņa koncertdarbība ir Krievijas "maigās varas" instruments, un viņa vizītes Krimā liecina par Ukrainas teritoriālās vienotības noliegšanu un atbalstu Krievijas agresijai.

Arī Igaunijas Iekšlietu ministrija šī gada maijā paziņoja, ka uz pieciem gadiem aizliegusi iebraukt valstī Krievijas dziedātājiem Filipam Kirkorovam.

Šī gada jūnijā Ukrainas Kultūras un informācijas politikas ministrija pēc Ukrainas Drošības dienesta priekšlikuma iekļāva Kirkorovu to personu sarakstā, kuras rada draudus valsts nacionālajai drošībai.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu