Jaunzēlandes policija atklāj, ka mirstīgās atliekas, kuras atrada izsolē nopirktajos koferos, pieder bērniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tanita_St/ Shutterstock

Kāda ģimene Jaunzēlandē piedzīvoja šausminošu atklājumu, atverot izsolē nopirktus koferus. Tajos atradās cilvēka mirstīgās atliekas. Tagad detektīvi ir atklājuši, ka koferos atradās divu mazu bērnu ķermeņi, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Mirstīgās atliekas, visticamāk, koferos atradās vairākus gadus. Tiek uzskatīts, ka upuri nāves brīdī bija vecumā no pieciem līdz desmit gadiem. Abi bērni tika paslēpti divos līdzīga izmēra koferos.

Policija šobrīd pārbauda videonovērošanas kameru ierakstus noliktavai, kur pirms izsoles koferi glabājās, taču pastāv liela iespējamība, ka slepkavības paveikšanas brīdis varētu būt no kamerām izdzēsts, jo kopš nozieguma līdz tā atklāšanas brīdim ir pagājis ilgs laiks. 

Lai gan policija uzskata, ka upuru radinieki atrodas valstī, taču tāpat notiek sadarbošanās "Interpol". 

"Šī nav viegla izmeklēšana," saka policijas pārstāvis. 

"Apollo.lv" atgādina, ka bērnu mirstīgās atliekas ģimene atklāja tikai tad, kad no izsoles ar nopirktajiem koferiem jau bija atgriezusies dzīvesvietā. Ģimene izsolē bija iegādājusies veselu noliktavu, kurā glabājas dažādi priekšmeti, arī koferi, kuros atrada mirstīgās atliekas.

Parasti šādās izsolēs potenciālajiem pircējiem nav iespējams kārtīgi apskatīt noliktavās esošos priekšmetus, tādēļ viņi iegādājas noliktavu ar cerību atrast tajā kaut ko vērtīgu.

Vairāki ģimenes kaimiņi ziņoja par smaku, kura bija jūtama no ģimenes dzīvesvietas. Viens kaimiņš, kurš agrāk strādāja krematorijā, stāstīja, ka smaku uzreiz atpazinis.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu