Sestdienas horoskops: 20. augusts

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olga Danylenko/ Shutterstock

Horoskops sestdienai, 20. augustam.

AUNS

Dodies kopā ar mīļoto izbraucienā, izbaudiet kādu ekstrēmu sportisko aktivitāti vai arī rāmu divvientulību. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties un arīdzan interesanti pavadīt laiku.

VĒRSIS

Šodien var nākties pievērsties pedagoģiskiem jautājumiem – jāatbalsta atvasītes un jāpalīdz ar padomu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Tikai nemeties sirdslietu avantūrās.

DVĪŅI

Šī diena kā radīta izbraucienam, festivālam, draugu ballītei. Ļoti svarīgi arī izrādīt uzmanību otrajai pusītei. Ja esi sirdī brīvs, tad tajā var iekrist kvēlojoša simpātiju dzirkstelīte.

VĒZIS

Privātajā dzīvē kaislības un ļoti iespējams, ka tavā kontaktu sarakstā parādās kāds jauns tālruņa numurs. Ģimenes cilvēkiem attiecībās sirsnība un savstarpējais atbalsts.

LAUVA

Jābauda vasara un mīlestība. Dodies kopā ar mīļoto uz romantisku viesu namu vai brīvdabas festivālu. Brīvajām sirdīm dzīve var uzdāvāt iespēju satikt savu īsto cilvēku.

JAUNAVA

Privātajā dzīvē iespējami interesanti notikumi – var uzrasties kāds draugs vai simpātija no pagātnes. Atmiņu kamols šķetināsies un sirdī nedaudz sentimentālas noskaņas.

SVARI

Jāizrunājas ar mīļoto vai jādodas romantiskā izbraucienā, lai izrautos no rutīnas. Savukārt brīvajiem ļaudīm jāpārvērtē sava līdzšinējā attieksme pret sirdslietām.

SKORPIONS

Kāds ilgosies pēc ideālām attiecībām, kāds nonāks pie secinājuma, ka pats pārāk maz uzmanības veltījis privātajai dzīvei. Ja mājās izceļas kāds strīds, centies to uzreiz nogludināt.

STRĒLNIEKS

Ja tev ir otrā pusīte, tad būtu jauki aizbraukt uz kādu romantisku Latvijas vietu un izbaudīt divvientulību. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās sabiedrisko aktivitāšu laikā.

MEŽĀZIS

Raibi piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Kāds mīļotajā atklās jaunas pārsteidzoši pozitīvas rakstura šķautnes, kāds satiks savu īsto sirdsāķīti.

ŪDENSVĪRS

Svarīga sabiedrība un saviesīga komunikācija. Šodien ar draugiem vari kopā sportot, iesaistīties aktīvās atpūtas norisēs, no sirds izrunāties un apmainīties ar informāciju.

ZIVIS

Sirdslietās mīļi un piepildīti brīži, kas apliecina jūtu noturību. Vienīgi jāuzmanās no kādām pēkšņām kaprīzēm, garastāvokļa maiņas un pārsteidzīgas rīcības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu