Usiks pirms ilgi gaidītās revanša cīņas atkal ir krietni vieglāks par Džošua

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: AFP/SCANPIX

Piektdien, 19. augustā, pirms ilgi gaidītās revanša cīņas oficiālo svēršanās ceremoniju aizvadīja Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua.

Arī šajā reizē krietni vieglāks ir Usiks, kura svars ir 100,5 kilogrami. Savukārt Entonijs Džošua šoreiz sver 110,9 kilogramus.

Interesanti, ka pavisam nesen Usiks publiskoja video, kurā izskatās krietni masīvāks. Acīmredzot tas bija blefs, jo ukraiņu bokseris, salīdzinot ar iepriekšējo cīņu ir tikai par 180 gramiem vairāk.

198 centimetrus garais Džošua pirms šīs cīņas ir par 1,8 kilogramiem smagāks nekā pērn, vēlreiz apstiprinot ekspertu prognozes, ka brits šoreiz aktīvāk centīsies izmantot auguma pārsvaru, cīņu padarot "netīrāku".

Cīņas organizatori lēš, ka abi bokseri ringā dosies aptuveni pusnaktī pēc Latvijas laika, kas nozīmē, ka cīņa varētu sākties aptuveni plkst. 00.30.

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu