VIDEO Latvijas MMA cīkstonis Čižovs spēcīgajā PFL organizācijā debitē ar spilgtu uzvaru (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Čižovs
Aleksandrs Čižovs Foto: Instagram/@chizovmma

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Čižovs spēcīgajā "Professional Fighters League" (PFL) organizācijā debitēja ar žņaugšanas paņēmienu uzveica Omaru Huseinu.

Čižovs cīņu pret Huseinu aizvadīja PFL 2022 "Play-off" Londonas cīņu šova ievadā, dekagonā dodoties kā otrie.

Jau no pirmā raunda sākuma Čižovs kontrolēja cīņas gaitu stājā, ieņemot būra vidu. Latviešu cīkstonis ar sitieniem un spērieniem korpusā spēja pretiniekam piespiest atkāpties.

Aptuveni pie pirmās piecminūtes puses atzīmes Čižovs pretinieku ar precīzu sitienu nosūtīja nokdaunā. Huseins gan cīņu spēja turpināt, bet pārsvars piederēja Čižovam, kurš aptuveni minūti pirms raunda beigām pretinieku "nosēdināja" vēlreiz.

Huseins raunda izskaņā cīņu pārveda parterī, kur viņam izdevās saslēgt ciešu giljotīnas žņaugšanas paņēmienu, bet viņa mēģinājumu pabeigt cīņu priekšlaicīgi pārtrauca signāls par pirmā raunda beigām.

Čižova likstas turpinājās arī otrajā raundā, jo Huseins teju uzreiz cīņu pārveda parterī, kur viņam pēc ilgākas cīkstēšanās izdevās saslēgt žņaugšanas paņēmienu, jo latviešu cīkstonis, cīnoties parterī, pagrieza pretiniekam muguru. Vairākkārt šķita, ka Huseins žņaugšanas paņēmienu ir saslēdzis pietiekoši cieši, lai izcīnītu uzvaru, tomēr Čižovam izdevās aizstāvēties, kā arī, izmantojot savas reslinga spējas, atgriezties daudz ērtākā pozīcijā, no kuras viņš varēja izdarīt smagus sitienus.

Huseins, atrodoties apakšā, turpināja uzņemt sitienus un nerādīja aktīvu aizsargāšanos, par ko cīņas tiesnesis viņam aizrādīja. Nākamajā brīdī Huseins pagrieza Čižovam muguru un Latvijas cīkstonis saslēdza žņaugšanas paņēmienu, no kura pretiniekam neizdevās izkļūt.

49 sekundes pirms otrā raunda beigām Huseins signalizēja par padošanos un Čižovs savu PFL karjeru atklāja ar uzvaru

24 gadus vecajam Čižovam šī bija 10. uzvara viņa profesionālās karjeras 11 cīņās. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu