Deputāte Inese Lībiņa-Egnere pērn ieņēmumos saņēmusi par 14 tūkstošiem eiro vairāk (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Inese Lībiņa-Egnere.
Saeimas deputāte Inese Lībiņa-Egnere. Foto: Edijs Pālens/LETA

Saeimas deputātes Ineses Lībiņas-Egneres (JV) ienākumi pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2020. gadum, pieauguši par 14 643 eiro, vēsta politiķes valsts amatpersonas deklarācija.

Lielu daļu no ienākumu pieauguma - 10 500 eiro - ietver deputātes ienākumi no īpašuma pārdošanas. Algu 58 884 eiro apmērā Lībiņa-Egnere saņēmusi no Saeimas, savukārt 8881 eiro politiķe saņēmusi algā no Latvijas Universitātes, kurā viņa pērn ir strādājusi par docenti. Tāpat Lībiņa-Egnere saņēmusi pabalstu no Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) 137 eiro apmērā.

Deklarācijā par 2021. gadu norādīta vieglā automašīna "Jeep Renegade", kas izlaista un reģistrēta 2021. gadā un atrodas deputātes valdījumā. Par summu 8484 eiro Lībiņa-Egnere ir veikusi 2017. gada izlaiduma "Jeep Renegade" īpašnieka maiņu, kā arī veikusi pārdevumu 10 500 eiro apmērā.

JV deputātei pieder vairāki nekustamie īpašumi - Valmieras novada Rencēnu pagastā viņas īpašumā ir zeme ar ēkām, kā arī īpašums, kas norādīts kategorijā "Pārējie". Rīgā savukārt Lībiņai-Egnerei pieder dzīvoklis un īpašums kategorijā "Pārējie".

Deputātei ir izveidota dzīvības apdrošināšana ar līdzekļu uzkrāšanu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu