Dženifera Lopesa un Bens Alfeks apprecas otro reizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jordan Strauss/AP

20. augustā Holivudas aktieru pāris Bens Afleks un Dženifera Lopesa apprecējušies otro reizi, skaisto notikumu atzīmējot plašā ģimenes un draugu lokā, vēsta "Page Six".

Svinības norisinājās Aflekam piederošajā privātīpašumā Džordžijas štatā. Bena Afleka privātīpašums atrodas uz 35,2 hektāru lielas zemes platības. Greznā savrupmāja ir 560 kvadrātmetru liela un projektēta tā, lai izskatītos pēc senas plantāciju ēkas ar septiņus metrus augstām kolonnām un logu slēģiem.

Kā ziņo "Page Six" dziedātāja bija tērpusies zīmola "Ralph Lauren" kleitā ar sešus metrus garu plīvuru, savukārt Bens priekšroku devis baltai smokinga žaketei, melnām biksēm un melnam tauriņam.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pāris šī gada 16. jūlijā intīmā ceremonijā salaulājās Lasvegasā.

Lopesa šo faktu apstiprināja savā vēstkopā "On the JLO", kurā norādīja, ka pārgājusi vīra uzvārdā un nu sauksies Dženifera Linna Afleka.

Dženifera rakstīja: "Pagājušajā naktī [sestdien, 16. jūlijā] mēs devāmies uz Lasvegasu, kopā ar četriem citiem pāriem stāvējām rindā pēc laulības reģistrācijas apliecības šajā kāzu galvaspilsētā. Mēs knapi paspējām uz mazo, balto kāzu kapelu līdz pusnaktij. Tā stāvēja lepni atvērta vēl dažas minūtes, ļaujot mums uztaisīt fotogrāfijas rozā "Cadillac" kabrioletā, ko reiz izmantojis pats karalis (ja mēs gribētu izmantot Elvisu, tas mums izmaksātu daudz vairāk)."

Jau ziņots, ka Lopesa un Afleks šā gada aprīlī otro reizi paziņoja par saderināšanos - abus vienoja romantiskas attiecības 2000. gadu sākumā un 2002. gadā abi gatavojās kāzām. Divus gadus vēlāk viņi tomēr nolēma iet katrs savu ceļu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu