Adriana Miglāne: Nekad dzīvē nedomāju, ka manas krūtis izraisīs tādu sensāciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ adrianamiglane

Dziedātāja un influencere Adriana Miglāne-Sonadare šovā "Iečeko slavenību" joprojām ir pārsteigta par cilvēku reakcijām pēc krūšu palielināšanas operācijas.

"Iepriekš nevienam neko neteicu un "Instagram" publicēju jau tad, kad operācija bija galā. Tā izvērtās par sensāciju. Mans vārds bija pilnīgi visur. Adriana un krūtis," atceroties 2021. gadu, neizpratnē ir Adriana.

Dziedātāja jau iepriekš atklājusi, ka vīrs Krišjānis sponsorējis krūšu palielināšanas operāciju, taču tā neesot bijusi viņa vēlme. "Nebija tā, ka viņš lika man to darīt. Pēc bērna piedzimšanas viss nebija glīti, zināju, ka gribu to labot. Kad viesojos klīnikā, ar ārstu lēmām par labu operācijai un vienojāmies par sadarbību. Nebija tā, ka tas bija bez maksas.

Es pateicu vīram un viņš pateica: "Labi, es tev iedošu."" Adriana teic, ka vīrs atbalsta viņu visās dzīves jomās un viņai tas ir ļoti svarīgi. 

Adriana nekautrējas par savu lēmumu uzlabot krūšu formas. Raidījuma vadītājs Andris Bulis noteica, ka Adriana ir spēcīga sieviete, uz ko viņa atbild: "Jā, esmu, un es to labi apzinos. Man ir sajūta, ka nekas nespēs mani salauzt, jo piedzīvots ir tik daudz kas. Es par astoņiem dzīves gadiem varētu grāmatu uzrakstīt un nezinu, vai kāds ticētu, ka tādu dzīvi var dzīvot tik jauns cilvēks."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja savu atveseļošanās ceļu pēc operācijas dokumentēja arī saviem sekotājiem. Miglāne atklāja, ka saņēmusi negatīvu reakciju savā dzimtajā pilsētā Bauskā.

Šī gada 14. martā viņa kļuva par precētu sievu. Viņas izredzētais ir Krišjānis Sondors. Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un nupat atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu