"Tas ir absurdi, ka idioti nēsā nažus." Nogalināts Fjūrija brālēns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs
Lielbritānijas bokseris Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Agrā svētdienas rītā kādā no Mančestras bāriem nodurts Lielbritānijas boksa zvaigznes Taisona Fjūrija brālēns Riko Bārtons, kuram dzīvība tika atņemta 31 gada vecumā, vēsta "Sky Sports".

Uzbrukumā ar nazi tika sadurts arī kāds 17 gadus vecs puisis, kuru kopā ar Bārtonu nogādāja slimnīcā, taču mediķiem neizdevās glābt Fjūrija brālēna dzīvību, viņš mira no incidentā gūtajām traumām.

Policija sākusi izmeklēšanu un aizturējusi divas personas, vīriešus 20 un 21 gada vecumā, par "spontānu un neplānotu uzbrukumu", vēsta "Sky Sports". Uzbrukums notika ap trijiem naktī no sestdienas uz svētdienu.

"Mans brālēns tika nogalināts pagājušajā naktī. Viņu sadūra kaklā. Tas ir absurdi, ka idioti nēsā nažus. Tas ir jāpārtrauc. Lielbritānijas valdībai ir jāpiespriež lielāki sodi par noziegumiem ar nazi," savā "Instagram" profilā raksta Fjūrijs.

"Tu neapzinies, cik slikti tas ir, kamēr tas neskar vienu no tavējiem. Dzīve ir vērtīga, un to var ļoti ātri atņemt, tāpēc izbaudiet katru mirkli. Dusi mierā, Riko Bārton! Lai Dievs dod tev labu vietu debesīs. Drīz redzēsimies," norāda bokseris.

34 gadus vecais Fjūrijs ir pasaules čempions WBC versijā supersmagsvaru kategorijā. Viņš piekritis WBO, WBA, IBO un IBF pasaules čempiona ukraiņa Oleksandra Usika izaicinājumam.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu