"Egons nav radīts ģimenei." Liepājas teātra Dombrovska bijusī sieva atklāj, ka abi šķīrušies jau astoņus gadus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/ Sintija Zandersone/LETA/ Apollo.lv kolāža

Liepājas teātra Egona Dombrovska bijusī sieva floriste Evita Dombrovska izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj, ka jau astoņus gadus abi esot oficiāli šķīrušies. Tam par iemeslu bijusi aktiera donžuāna daba.

"Privātā Dzīve" noskaidroja, ka vairākus mēnešus Dombrovskis mitinoties Raiskumā, turklāt kopā ar kādu dāmu. Vēl pirms diviem gadiem Dombrovski lauku mājā "Strēlnieki" ģimeniski pozēja Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdobe".

Sarunā ar izdevumu Evita atklāj: "Tas neskaitās – tā visa ir tikai fasāde." Viņa arī piebilst, ka Egons neesot radīts ģimenei:

"Viņš nav mājas cilvēks. Jā, viņš ir lielisks aktieris, bet mamutu mājās nenesīs. Viņš vienkārši tāds nav," norāda Dombrovska.

Viņa neslēpj, ka 11 gadus pēc laulības gredzenu mīšanas lēmums oficiāli šķirt laulību esot pieņemts Egona donžuāna dabas dēļ.

"Precoties neko par to nezināju un pēc tam neticēju. Tikai vēlāk pie sevis domāju – vāks, zeme atveries, kas tas tāds?! Viņam jau sen pirms Raiskuma ir bijušas dāmas... Puisis, tā sakot, ir ar vērienu. Viņam patīk dzīvot tā, kā viņš grib. Bet viss ir normāli," nosmej Evita. Viņa neslēpj, ka esot informēta arī par Egona jauno simpātiju.

Vaicāta, vai nav greizsirdīga uz Egona dāmām, Evita smejoties atbild: "Greizsirdīga biju tikai pirmos septiņus gadus. Tad es sapratu, ka cilvēks vienkārši nekad nemainīsies. Bet ko gan man par to teikt – es esmu tāda pati. Man arī patīk smuki puiši, visi manos laukos to zina."

Evita teic, ka šobrīd ar Egonu viņai ir labas attiecības

Egons un Evita laulības gredzenus mija Sv. Franciska Romas katoļu baznīcā Rīgā 2003. gada 1. martā. 2012. gada 27. martā Evita un Egons kļuva par vecākiem meitai Helmai. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 23. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu