Nacionālais teātris kliedē izskanējušās bažas par aktieru pāra Ditas Lūriņas-Eglienas un Mārtiņa Egliena laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Izskanējušas bažas par Ditas Lūriņas-Eglienas un Mārtiņa Egliena laulību. Tam par iemeslu ir Nacionālā teātra aktieru štata publicētais saraksts, kurā aktrise nav ar dubultuzvārdu. 

Žurnāls "Kas Jauns" vēsta, ka saņemta satrauktas teātra fanes vēstule, kurā paustas bažas par Latvijas Nacionālā teātra lieliskā aktieru pāra Ditas Lūriņas-Eglienas un Mārtiņa Egliena laulību.

Izrādās, ka satraukumam nav pamata. Žurnāls sazinājies ar Latvijas Nacionālo teātri, kas apstiprināja, ka aktieru sarakstā Dita kā bija Lūriņa, tā tāda arī palikusi pēc kāzām, un satrauktos prātus droši var nomierināt.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka aktieru pāris apmeklēja Latvijas Nacionālā teātra 104. sezonas svinīgo atklāšanu, neskatoties uz to, ka aktieris Mārtiņš Egliens šī gada pavasarī atklāja, ka viņam ir nopietnas veselības problēmas. Aktieris teju zaudējis runas spējas. 

Iepriekš tika vēstīts, ka aktiera sieva Dita Lūriņa-Egliena visu šo laiku turoties apbrīnojami braši un neļaujoties izmisumam un nomāktībai, un nezinātājiem pat neļaujot nojaust par smago situāciju ģimenē.

Darba nespējas atvaļinājumā Egliens ir piecus mēnešus, taču problēmas ar veselību Eglienam parādījušās jau pērn rudenī.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu