VIDEO ⟩ Peskova sieva ignorē sankcijas un aktīvi ballējas Grieķijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Grieķijā ballējusies Kremļa preses sekretāra Dmitrija Peskova sieva Tatjana Navka. Uz Peskovu un viņa sievu attiecas ES sankcijas, ziņo portāls ERR.

"Šķīvju dauzīšana ir daļa no Grieķijas naktsdzīves," sociālajā tīklā Instagram raksta Tatjana Navka.

Grieķija atteica Navkai ieceļošanu valstī. Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļu ziņām viņa, iespējams, Grieķijā ieceļojusi caur Turciju. Navka devās atvaļinājumā uz Turciju.

"Atvaļinājuma laikā man patīk atklāt jaunas lietas," sociālajos tīklos lepojās Navka.

Turcija nav pievienojusies sankcijām pret Krieviju. Saskaņā ar Grieķijas plašsaziņas līdzekļu sniegto informāciju Navka pārvietojās starp Turciju un Grieķijas salām. "The Times" ziņo, ka Navka pārvadāšanai izmantoja kāda neidentificēta Krievijas uzņēmēja jahtu.

Arī Peskova meita Jeļizaveta Peskova ir iekļauta sankciju sarakstā pret Maskavu. Viņa apgalvo, ka šis solis ir pilnīgi netaisnīgs. Pēc kara sākuma Peskova sociālajos tīklos publicēja pret karu vērstu vēstījumu, taču ātri to izdzēsa.

Ieslodzītais opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs nesen apsūdzēja Rietumvalstis, ka tās nav īstenojušas sankcijas pret Krievijas eliti. Navaļnijs apgalvoja, ka juristi un lobisti palīdz oligarhiem izvairīties no sankcijām.

Navaļnijs arī kritizēja bijušās kosmonautes un parlamentārietes Valentīnas Tereškovas braucienu uz Itāliju. Tereškova apmeklēja savu Itālijas villu. Bijusī kosmonaute tagad ir Putina sabiedrotā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu