"Šņabi viņam vajag." Olgai Kambalai kauns par vīra uzvedību turku kažoku veikalā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kambalu pāris, viesojoties Stambulā, devās uz turku kažoku veikalu, kur Kaspars Kambala tika cienāts ar grādīgajiem dzērieniem, bet viņa sievai Olgai bija iespēja pielaikot ekskluzīvus un ļoti dārgus darinājumus. Olgas sajūsmu pabojājusi vīra uzvedība.

"Mūs uzveda augšā uz kažoku nodaļu, apsēdināja samta dīvānos, vīram šņabi, uzdzert, viss tika noorganizēts," par kažoku veikala apmeklējumu Turcijā raidījumā "Slavenības. Bez filtra" stāsta Olga.

Sajūsmu gan pabojājusi vīra uzvedība: "Vienu brīdi man jau kauns palika. Šņabi viņam vajag, ak dievs, viņš atbrauc uz musulmaņu valsti, ienāk kažoku veikalā un prasa šņabi. Man bija kauns," atklāta ir Olga.

Olga ar pārdevējas palīdzību aplūkoja vēlamās preces, un neilgi pēc tam iesaistījās arī vīrs Kaspars, izsakot rupjas piezīmes. Olga drīz vien vīru lūdza iziet. Kaspars skaidroja, ka bijis sajūsmā par to, kā sieva izskatās dārgā kažokā, tas, iespējams, bijis iemesls rupjajiem izteikumiem. Viņa vīram atcirta vairākkārt: "Man kauns. Tu vari apsēsties un aizvērties?"

Olga deva ieskatu, par kādu naudu var tikt pie šādiem kažokiem. Sākuma summa esot bijusi 50 tūkstoši eiro, taču viņai piedāvātas atlaides, bet gala cena vienalga bijusi vairāk nekā desmit tūkstoši eiro.

"Kaspars nevar man atļauties tādu kažoku," apbēdināta minēja Olga.

"Reti kurš var tādu atļauties, kažoka cena ir līdzvērtīga labam auto vai vienistabas dzīvoklītim nomaļā rajonā." Kaspars turpretī ir asprātīgs un saka: "Mazāk jābuhā, tad varēs nopirkt tādu kažoku." 

Pēc veikala apmeklējuma Olga ir pārliecināta, kādu kažoku vēlas. Stāstot par savām vēlmēm, viņa atvainojas visiem dzīvnieku aizstāvjiem. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala devās uz Turciju piepildīt ilgi lolotu sapni - veikt deguna plastisko operāciju un uzlabot krūšu formu. Taču īsi pirms operācijas ārsts paziņoja, ka operācija nenotiks. Pēc sarunas ar ārstu noskaidrojās, ka ārsts pieņēmis šādu lēmumu, jo viņu neapmierināja Olgas analīžu rezultāti.

Līdz lidojuma datumam uz Latviju abi lēma baudīt Turciju. Kad viņa ar Kasparu devās pa Stambulas ielām apskatīt vietas, kur vēlējusies nofotografēties, abu starpā izcēlās pamatīgs strīds. Notika skaļu vārdu pārmaiņa un strīds neiztika arī bez Kaspara bijuši sieviešu pieminēšanas, kas viņu nokaitināja vēl vairāk.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu