Durants paliek uzticīgs Bruklinai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" vadība un līgas zvaigzne Kevins Durants vienojušies par sadarbības turpināšanu, otrdien paziņoja vienība.

Jau jūnijā tika ziņots, ka Durants pieprasījis "Nets" komandai viņu aizmainīt. Durantam līgumā ir palikuši četri gadi par apmēram 200 miljoniem ASV dolāru, kas nozīmē, ka komandām viņa iegādei vajadzētu šķirties no vairākiem spēlētājiem un/vai drafta izvēlēm.

Savukārt augustā ASV mediji ziņoja, ka Durants licis "Nets" īpašniekam Džozefam Cai izvēlēties starp viņu un komandas vadību - galveno treneri Stīvu Nešu un ģenerālmenedžeri Šonu Marksu. Vēlāk gan Cai paziņoja, ka pilnībā uzticas Nešam un Marksam.

Pirmdien Losandželosā Cai, Nešs, Markss, Durants un basketbolista menedžeris Ričs Kleimans aizvadīja tikšanos, kuras laikā panākta vienošanās par turpmāku sadarbību.

"Koncentrēsimies uz basketbolu ar vienu kopēju mērķi - būvēt ilgtspējīgu komandu, kas atnestu Bruklinai titulu," komandas paziņojumā citēts Markss.

Durants ir divkārtējs NBA čempions, abus titulus izcīnot iepriekš pārstāvētās Goldensteitas "Warriors" sastāvā. Tāpat viņš ir 12 reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlēs un izcīnījis trīs olimpisko spēļu zelta medaļas.

Durantam NBA aiz muguras ir 15 sezonas, no kurām vienu viņš izlaida Ahilleja traumas dēļ. Viņš karjeras laikā vidēji spēlē guvis 27,2 punktus un šajā nogrieznī par Durantu rezultatīvāks bijis tikai Lebrons Džeimss, kuram ir caurmērā par 0,1 punktu vairāk.

Durants, kurš septembrī svinēs 34 gadu dzimšanas dienu, aizvadītajā sezonā 55 mačos vidēji guva 29,9 punktus.

NBA viņš pārstāvējis arī Oklahomasitijas "Thunder" (viņa pirmajā sezonā - Sietlas "SuperSonics").

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu