Olgas Rajeckas meita atklāj, ka ar vīru iepazinusies lietotnē "Tinder"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājas Olgas Rajeckas un basketbolista Igora Miglinieka meita Marija Migliniece-Lapāne, kura darbojas televīzijā un populāru šovu aizkulisēs, intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kā iepazinusies ar vīru, ar kuru nesen apprecējās.

Kā zināms, Marija ar savu ilggadējo draugu Raiti Lapānu apprecējās šā gada jūlijā. Vaicāta, kāds ir abu iepazīšanās stāsts, Marija atklāj: "Pie manis bija atbraukusi draudzene no Filipīnām un prasīja, lai parādu, kas ir Tinderis. Nebiju šo lietotni izmantojusi, bet izlēmām – pamēģināsim tā, lai ir smieklīgi. Izvēlējos tādas bildes, kādas nekad neliktu meitene, kas grib iepazīties.

Es malkas šķūnītī ar pagalēm. Es ar kazām. Rakstījām čaļiem visādas muļķības. Prasījām, vai viņiem malkas ziemai pietiks? Kaut kādus murgus! Bijām izsmējušās līdz asarām.

Raitis man atrakstīja kaut ko tādu, ka gribējās atbildēt, turklāt viņam bija ļoti mākslinieciskas bildes. Pēc tam stāstīja, ka esot rādījis manu profilu brālim, un viņš teicis: "Nu tāda meitene – no dziļiem laukiem, bet ir okei." Tikai vēlāk izrādījās, ka strādājam vienā jomā – Raiti interesē kino un filmēšana."

Marija atklāj, ka tolaik viņu neinteresēja randiņi, taču Raitis rīkojies viltīgi - uzaicināja kopīgam projektam, kur Marija būtu režisore, viņš - operators. "Visu vasaru manā izpratnē bijām draugi, bet Raitis centās būt mans puisis... Pirms gada biju izkāpusi no toksiskām attiecībām un nesapratu pati sevi, tāpēc izlēmu Raitim pateikt, ka starp mums nekā nebūs – lai pat necenšas. Pateicu, turpinājām runāties, bet tad sapratu – bāc, ko es izdarīju!

Šajā puisī taču ir pilnīgi viss, ko cilvēkos meklēju,

bet tikko viņam pateicu, ka nekas nebūs. Teicu sev – muļķe! Un... te nu mēs esam."

Vairāk uzzini žurnāla "Ieva" 24. augusta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu