Diāna Kubasova atklāj, ka daļa vīriešu no viņas baidās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ dianakubasova

Dzīvesstila blogere, skaistumkonkursu dalībniece un modele Diāna Kubasova, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāj, ka viņai ir grūti iepazīties ar vīriešiem. Kubasovai ir arī savi standarti, un viņa vēl tikai gaida savu īsto. 

Būt attiecībās man ir mazliet sarežģīti, ko cilvēki no malas man arī saka. Man vairs nav 18, un es zinu, ko gribu, kas man der, un man jau ir izveidojies arī kaut kāds dzīvesveids.

Ikdienā Kubasova ceļo, ir biznesa sieviete, viņai ir daudz un dažādu vaļasprieku, tāpēc izskanēja arī jautājums, vai viņai ir laiks mīlestībai: "Es nevarēšu būt kopā ar vīrieti, kurš strādās ofisa darbu, kuram brīvā laika vispār nav." Arī tāds vīrietis, kurš sēž mājās, nebūs Diānai pa prātam.

"Es vēlos vīrieti, kurš ir tikpat dinamisks, vēlams, lai vīrietis ir biznesā, lai mēs varam būt komanda un viens otru veidotu spēcīgāku, labāku," teic Kubasova.

Diāna neslēpj, ka nācies uzklausīt komentārus, par to, ka viņas zināšanu, skaistuma un inteliģences dēļ vīrieši no viņas baidās.

"Man nevajag vīrieti, kurš no manis baidīsies, bet man vajag spēcīgu vīrieti, kurš ir spēcīgāks par mani. Tāpēc ir labi, ka es tādus vīriešus atbaidu."

Taujāta par savu attiecību statusu, Diāna uzsver, ka nav ne saderinājusies, ne precējusies. Raidījumā tika pieminēts, ka Diāna jau reiz ir precējusies, taču nekas par viņas bijuši vīru teju nav zināms. Viņai tika uzdots jautājums, kāpēc viņa nedalās ar privātās dzīves pusi plašākai publikai: "Man liekas, ka kaut kas ir jāpatur arī privāts. "Instagram" es lieku to, kas, manuprāt, citiem būtu vērtīgs. Es nepubliskošu savas dzīves nianses kā realitātes šovu, es tā nedaru.

Vēl lieta ir tāda, ka vīrieši, ar kuriem esmu bijusi kopā, ir bijuši noslēpumaini, kuri nevēlas publicitāti, un es šādus vīriešus piesaistu," stāsta Kubasova.

Diāna Kubasova iepriekš bija precējusies ar eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas bijušo miesassargu un uzņēmēju Mārtiņu Tenbergu. Tikai atzīmējot otro kāzu jubileju, Diāna publiskoja unikālu foto ar vīru, tas arī, šķiet, bijis vienīgais foto, kuru viņa publiskoja, esot attiecībās ar Tenbergu.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka viena no jomām, kurā darbojas Kubasova, esot nekustamie īpašumi, tāpēc gan pieredze šajā nozarē, gan finanses viņai ļāvušas tikt pie sava īpašuma saulainajā Bali.

Villa tika pabeigta ap Jauno gadu, un jaunā saimniece tajā nodzīvojusi mēnesi. Savas prombūtnes laikā Kubasova māju izīrē.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu