Komiķis Jānis Skutelis autoservisā ticis pie piedāvājuma pievienoties Jaunā Rīgas teātra trupai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

"Pusnakts šova septiņos" vadītājs un komiķis Jānis Skutelis pievienojies Jaunā Rīgas teātra (JRT) trupai. Viņš izdevumam "Privātā Dzīve" pastāsta, cik jokaini saņēmis piedāvājumu pievienoties JRT.

Komiķis savu štata aktiera pozīciju gan aicina nepārspīlēt, jo jau pēdējos četrus gadus ir piedalījies Jaunā Rīgas teātra izrādēs, piemēram, "Linda Vista", "Krizantēmas", bet jau drīz tēlos režisora Gata Šmita izrādē "(R)Evolūcija".

Izrādās, viņa nokļūšana štatā esot bijusi gana amizanta. Skutelis bija devies uz servisu labot automašīnu, kad tajā saticis JRT režisoru un māksliniecisko direktoru Alvi Hermani.

"Sēdējām, gaidījām, kamēr salabo mūsu mašīnas, un Alvis Hermanis pēkšņi jautāja, vai es gadījumā nevēlos uzspēlēt teātrī.

Viņš vēl piebilda – kad taps kāda jauna izrāde, došot ziņu. Pagāja gads, un viņš ar mani sazinājās.

Teica: "Ir loma! Izrādē "Linda Vista" būs jāspēlē Andra Keiša varoņa vienaudzis." Līdz tam ar Andri Keišu un citiem aktieriem bijām pazīstami pastarpināti – kā jau visi Latvijā.

Teātrī mani uzņēma bez lielas anturāžas un ņemšanās, ļoti draudzīgi un veikli," atklāja Jānis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka JRT sācis savu pēdējo sezonu pagaidu telpās Miera ielā 58a. Trupai pievienojas Jānis Skutelis un 11 jaunie aktieri, kā arī atgriežas aktrise un režisore Kristīne Krūze.

Pavasarī JRT plāno skatītājus sagaidīt savās mājās Lāčplēša ielā ar trim skatītāju zālēm. "Jaunajiem spēles laukumiem esam pilnībā sagatavojuši arī aktieru sastāvu. Sezonu sākam ar 28 aktieru trupu. Līdzšinējiem aktieriem pievienojas 11 Latvijas Kultūras akadēmijas JRT kursa beidzēji, kā arī jau vairākas sezonas JRT izrādēs spēlējošais aktieris Jānis Skutelis. Trupā atgriežas arī aktrise un režisore Kristīne Krūze," stāsta JRT pārstāvji.

Vairāk lasi žurnāla “Privātā Dzīve” jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu