"Man bija šausmīgs kauns par to, ka mani vecāki ir zināmi cilvēki." Rajeckas meita atklāj, ka pusaudzes gados tikusi apsaukāta vecāku dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājas Olgas Rajeckas un basketbolista Igora Miglinieka meita Marija Migliniece-Lapāne intervijā žurnālam "Ieva" stāsta par to, kā ir uzaugt, esot sabiedrībā zināmu vecāku meitai. 

"Iepazīstoties nekad uzreiz nesaku, kas ir mani vecāki. Par mammu un tēti stāstu, kad jūtu, ka tas jādara, – es ar viņiem ļoti lepojos.

Pusaudzes gados man bija šausmīgs kauns par to, ka mani vecāki ir zināmi cilvēki. Bērni ir ļoti nežēlīgi.

Pamatskolā vecāku dēļ mani gan izņirdza, gan sauca rupjos vārdos, atklāj Marija. Savukārt pieaugušie, kaut ko aizrādot, teica:

Tu domā, ka vari tā darīt, jo esi Olgas meita?

Vai arī – nenoķeru sporta stundā bumbu un skolotāja saka: "Tev tēvs nav mācījis sporta jēgu dzīvē?" Visu laiku kāds bakstīja un salīdzināja, pārmeta un apsaukāja gan mani, gan manus vecākus. Man tas tā nepatika! To var saprast tikai cilvēki, kas šādu situāciju ir pieredzējuši. Man ir draugi – sabiedrībā labi zināmu cilvēku bērni –, ar kuriem emocionāli esam uz viena viļņa.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Marija šajā vasarā kļuva par precētu sievu. Marija ar ilggadējo draugu operatoru Raiti Lapānu apprecējās jūlija sākumā.

Viņa intervijā atklāja arī to, ka pirms iepazīšanās ar savu tagadējo vīru bija attiecībās ar sociopātu. "Tas puisis nemīlēja dzīvi – viņam bija dziļi kompleksi, džekam reāli vajadzētu iet terapijā, lai neciestu vēl citas meitenes. Viņš mēģināja man iestāstīt, ka esmu neglīta, netalantīga, resna, tāpēc mani nekad neviens nemīlēs."

Viņa arī deva padomu visām sievietēm, kuras atpazīst sevi, uzklausot Marijas pieredzi: "Esmu priecīga pastāstīt savu pieredzi, jo varbūt varu kādam palīdzēt – mans stāsts atvērs acis. Šādi vīrieši iznīcina sievietes talantu, potenciālu, iznīcina dzīvi. Lai nenonāktu viņu varā, ir jāiemācās sevi ļoti patiesi cienīt un piecirst kāju uzreiz, kad pret tevi kāds izturas slikti. Tiklīdz attiecību pirmsākumos šķiet, ka te kaut kas ir nepareizi – nevajag mēģināt sev ar prātu iestāstīt, ka gan jau būs labi. Pie pirmajiem sarkanajiem karogiem ir jāmūk, citādi pazaudēsi draugus, ģimeni un, pats trakākais, arī sevi. Vienkārši mūc prom!"

Vairāk uzzini žurnāla "Ieva" 24. augusta numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu