Krievijas zvaigžņu honorāri: cik Galkins, Pugačova, Bi-2 un citi saņēma par uzstāšanos Krievijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ b2band/ alla_orfey/ maxgalkinru

Publiskoti dati par Krievijas zvaigžņu - dziedātājas Pugačovas, Zemfiras, Lobodas, humorista Maksima Galkina un citu mākslinieku honorāriem, ziņo vietne "Thevoicemag.ru."

Saskaņā ar vietni "Thevoicemag.ru" šie ir konfidenciāli dati, kas bija pieejami tikai producentiem un pasākumu organizatoriem.

Pirmo vietu saskaņā ar publiskoto informāciju ieņēma Alla Pugačova. Viņas honorārs lēsts 350 tūkstošu eiro apmērā. Minēts arī tas, ka dziedātāja bieži atteikusies no korporatīvajiem pasākumiem.

Otrajā vietā ierindojas rokdziedātāja Zemfira, kura piekritusi uzstāties par 200 tūkstošiem eiro. Vietnes pieejamā informācija liecina, ka māksliniece tagad dzīvo Francijā. Viņa apsolījusi saviem faniem, ka rudenī dosies turnejā Eiropā un Izraēlā.

Trešajā vietā ar honorāru 120 tūkstošu eiro apmērā ir Maksims Galkins, kurš bieži sniedzis koncertus un uzstājies korporatīvās ballītēs Krievijā. Kā zināms, pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņš skaidri pauda savu nostāju kara jautājumos un ar sievu Allu Pugačovu un bērniem dzīvo Jūrmalā. 

Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem. "Kā Krievijas Federācijas pilsonis uzņemoties līdzatbildību par notiekošo, palīdzību Ukrainas bēgļiem uzskatu par savu pienākumu," iepriekš atklāja humorists.

Ceturto vietu augstāko honorāru saņēmēju sarakstā ieņēmusi rokgrupa Bi-2, kas savus hitus piekritusi izpildīt par 100 tūkstošiem eiro.

Ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda bijusi ļoti populāra māksliniece Krievijā, kura bija gatava piedalīties korporatīvajās ballītēs par 90 tūkstošiem eiro. Tagad dziedātāja dzīvo Latvijā un turpina koncertdarbību, pavisam nesen Rīgā atklājot savu labdarības pasaules koncerttūri.

"Apollo.lv" jau ziņoja, ka dziedātāja, glābjoties no kara, ir apmetusies Latvijā. Viņa intervijā ar RUS TVNET teica: "Manas mājas ir tur, kur ir manas saknes, kur esmu dzimusi un augusi, kur ir mana ģimene un draugi. Šobrīd Ukrainā notiek karš, un daudzas sievietes ar bērniem ir pieņēmušas sev smagu lēmumu – uz laiku aizbraukt no Ukrainas prom, turp, kur bērnu dzīvības netiek apdraudētas."

Sarakstā redzams arī Valērija Meladzes vārds. Viņš Krievijā koncertējis par 80 tūkstošiem eiro. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņš bija viens no pirmajiem, kas izteicās pret Krievijas valdības rīcību. Šī iemesla dēļ šovmenis pat nokļuva "aizliegto mākslinieku" sarakstā un paziņoja, ka pametīs skatuvi. Taču vēlāk parādījās informācija par viņa koncertu Monako.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu